Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:18 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 19:48

«Το Μεσολόγγι & ο Λόρδος Βύρων» στην γκαλερί ΑΓΚΑΘΙ-κartάλος με την συνεργασία της Πινακοθήκης Μοσχανδρέου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου «Το Μεσολόγγι & ο Λόρδος Βύρων» στην γκαλερί ΑΓΚΑΘΙ-κartάλος με την συνεργασία της Πινακοθήκης Χ.& Σ.ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ.

 Η Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης Χ.& Σ.ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ, διανύοντας το 21ο έτος πολιτιστικής της παρουσίας και προσφοράς, κλείνει τον κύκλο της με θέμα «το Μεσολόγγι & ο Λόρδος Βύρων» με την στ’ Διαδρομή στην Αθήνα με την γκαλερί ΑΓΚΑΘΙ-κartάλος.

Μετά το Μεσολόγγι, τώρα στην ιστορική Αίθουσα Τέχνης ΑΓΚΑΘΙ –κartάλος η έκθεση που συνδιοργανώθηκε με την Πινακοθήκη Μοσχανδρέου  «το Μεσολόγγι και ο Λόρδος Βύρων ΣΤ΄Διαδρομή»

Έτσι, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 13.00 έως 16.00 μμ στην ιστορική Αίθουσα Τέχνης ΑΓΚΑΘΙ – κartάλος, Μηθύμνης 12 & Επτανήσου, Κυψέλη θα γίνει η έκθεση που έγινε με την συνδιοργάνωση της Πινακοθήκης Σύγχρονης Τέχνης Αιτωλοακαρνανίας Χ. & Σ. Μοσχανδρέου, στους φιλόξενους χώρους της Πινακοθήκης, στο Μεσολόγγι  από 30 Μαρτίου έως 20 Σεπτεμβρίου 2018.

Την έκθεση θα εγκαινιάσει ο κ. Αντώνης Βογιατζής, Δικηγόρος, Πρόεδρος του Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών.

Οι Ζωγράφοι που συμμετέχουν είναι : Αγαπητός Αγαπητάκης/Γιώργος Αφεντάκης/Όλγα Δακτυλίδη/Κατερίνα Διακομή/Στεφανία Ζουρούδη/Μαρίνα Κροντηρά/Αγγελική Λόη/Στάθης Μαυρίδης/Λένια Οικονόμου/Νίκη Πρόκου/Μιχάλης Σοφούλης  δημιούργησαν ειδικά με θέμα « το Μεσολόγγι & ο Λόρδος Βύρων» στ΄Διαδρομή και το αποτέλεσμα μαγικό.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως 16 Νοεμβρίου 2018.

 

Διαβάστηκε 1193 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.