Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  9:35 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015 18:52

Αύριο Πέμπτη η εκταμίευση της τρίτης δόσης στην κάρτα αλληλεγγύης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το ποσό των 16,7 εκατ. ευρώ, θα πιστωθεί την Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, σε 145.359 δικαιούχους, που θα λάβουν έτσι την γ” δόση της Κάρτας Αλληλεγγύης – σίτισης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες για την κάρτα σίτισης η πίστωση στους ωφελούμενους θα γίνετε κάθε 23 με 24 του κάθε μήνα και δεν θα μπουν αναδρομικά καθώς το πρόγραμμα έχει πάρει παράταση υλοποίησης.

Σε ό,τι αφορά την επιδότηση ενοικίου, τελευταίες πληροφορίες θέλουν την ΗΔΙΚΑ να έχει ολοκληρώσει το σκέλος της διασταύρωσης στοιχείων που έπρεπε να γίνει, έτσι ώστε οι δικαιούχοι να αυξηθούν από τους 9.500 που έλαβαν την α” δόση. Απομένει τώρα να γίνει ο απαραίτητος επανέλεγχος από τις υπηρεσίες Πρόνοιας του υπουργείου Εργασίας και να προχωρήσει η χορήγηση της β” δόσης, κάτι που υπολογίζεται ότι θα πραγματοποιηθεί το αργότερο έως τις αρχές Οκτωβρίου. Υπενθυμίζεται ότι για το πρόγραμμα της επιδότησης ενοικίου είχαν προκύψει 30.575 δικαιούχοι. Οι περισσότεροι όμως δεν είχαν καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά (πχ μισθωτήρια συμβόλαια) και έτσι δεν έλαβαν την α” δόση που χορηγήθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου.

www.dikaiologitika.gr

Διαβάστηκε 2406 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα