Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  2:10 πμ
 
wm small
Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 00:25

A’ ΕΣΚΑΒΔΕ-Νότιος όμιλος: Γ.Ε.Αγρινίου- Δόξα Άρτας 81-59

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τη  δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η Γ.Ε.Αγρινίου που επικράτησε της Δόξας Άρτας με 81-59.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-11 στην αρχή της αναμέτρησης απο την Δόξα που μπήκε με πιεστική άμυνα και ενθουσιασμό στην αναμέτρηση.

Το time out του Σωτήρη Φαράντου αφύπνισε τους παίκτες της ομάδας του Αγρινίου που έτρεξαν το δικό τους σερί και έκλεισαν την πρώτη περίοδο προηγούμενη με 21-16.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Γ.Ε.Α πήρε μια διαφορά εννέα πόντων αλλά η Δόξα επέστρεψε για να κλείσει το ημίχρονο με 33-29. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πάντα άλλαξαν με την ομάδα του Αγρινίου να πιέζει στην άμυνα και να εκμεταλλεύεται τα πλεονεκτήματα που είχε στην επίθεση κυρίως με τον Βασιλείου.

Η Δόξα ανέβασε την άμυνα της ψηλά αλλά εν τέλει η ομάδα του Αγρινίου με τους Φωτιάδη, Γεωργούλας και την πολύτιμη βοήθεια των Σούρλα, Δάρλα και Λειβαδά βρήκε τις λύσεις και εφτασε στο τελικό 81-59. Απο τους νικητές κορυφαίος ο Βασιλείου με 22 πόντους και 13 ριμπάουντ ενώ οι Γεωργούλας και Φωτιάδης είχαν απο 15 και ο Λειβαδάς 11. Απο την Δόξα που είχε και αυτή απουσίες ο Μουκάι ήταν πολυ καλός με 14 πόντους και 4 τρίποντα και ο Μιχάλης με 12.

Οι δηλώσεις του προπονητή της Γ.Ε.Αγρινίου Σωτήρη Φαράντου μετά την λήξη του αγώνα: «Παίζαμε με μια ομάδα που αν την υποτιμήσεις μπορεί να σου κάνει την ζημιά και το έδειξε και σήμερα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Η εβδομάδα για εμάς προπονητικά δεν ήταν καλή καθώς ειχαμε τους τραυματισμούς των Σταμουλάκη και Γεωργούλα με τον πρώτο ουσιαστικά να μην ξεπερνάει ποτέ το πρόβλημα στο χέρι ενώ ο Γεωργούλας υπερέβαλε ευατόν για να αγωνιστεί. Παρόλα αυτά στο δεύτερο μερος βρήκαμε τις λύσεις και καταφέραμε να φτάσουμε στην νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και συνεχίζουμε την πορεία μας ελπίζοντας οτι οι τραυματισμοί συντομα θα τελειώσουν και θα μπορέσουμε να υπολογίζουμε σε όλα τα παιδιά.Θετικό στοιχείο για εμας η παρουσία του Βασίλη Μπόσμου στην 12αδα μετά απο 10 μήνες άσχετα αν δεν αγωνίστηκε.Συγχαρητήρια για την προσπάθεια στην ομάδα της Δόξας Άρτας και ευχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα«.

Διαιτητές: Ασημακάκη- Εδιαρόγλου

Δεκάλεπτα Α:21-16 Β:12-13 Γ:24-18 Δ:24-12

Γ.Ε.Αγρινίου(Φαράντος-Καρατσώρης): Ντάλας 3(1), Τσάνος, Φωτιάδης 15(1), Σταμουλάκης, Σούρλας 8(2), Δάρλας 7, Κρέλιας, Λειβαδάς 11(1), Μπόσμος, Γεωργούλας 15 (2), Ξανθόπουλος, Βασιλείου 22 (13 ριμπάουντ)

Δοξα Αρτας(Κιφοκέρης-Μάνθας): Κωστούλας 6(1), Ζαγαλίκης 6(1), Γκανιάτσας, Πρίτζιος 2, Κολώνας 5(1), Μουκάι 14(4), Πετρέκας, Μιχάλης 12, Τσιτσικάς 6, Μάνδαλος, Τρίμπος 5(1), Βασιλείου 3(1)

basket247.gr

 

Διαβάστηκε 1191 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα