Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:54 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015 18:46

Το νοσοκομείο Μεσολογγίου ευχαριστεί τον Μητροπολίτη κ.κ. Κοσμά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Νοσηλευτικής   Μονάδας Μεσολογγίου, εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της, προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτ/λίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά, καθώς επίσης προς το προσωπικό και την  Δ/ντρια του Γηροκομείου κ. Κουτσαγγέλη, «για την αυθόρμητη ανταπόκριση και την ειλικρινή βοήθειά τους, σε κάθε περίπτωση συνανθρώπου μας (μοναχικών-εγκατελειμένων-απόρων-ανιάτων πασχόντων) που μετά το πέρας της νοσηλείας του, δεν διαθέτει οικογενειακό-υποστηρικτικό περιβάλλον να αναλάβει την επιμέλεια και την φροντίδα του», όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

«Το Γηροκομείο Μεσολογγίου υπό την σκέπη σας Σεβασμιώτατε, προσφέρει αμέριστη φροντίδα, συμβάλει   στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου και για τον λόγο αυτό δεχθείτε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη», αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαβάστηκε 2257 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.