Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:19 πμ
 
wm small
Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018 10:00

«Το Λεσίνι αλλά… ζει»: Γιορτή στο Λεσίνι ο πρώτος αγώνας μετά από 10 χρόνια αποχής!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μικροί και μεγάλοι στο Λεσίνι «ζουν και αναπνέουν» για τη μεγάλη γιορτή, σήμερα Σάββατο (27/10) και ώρα 15:30, στον πρώτο εντός έδρας αγώνα μετά από περίπου 10 χρόνια αποχής. 

«Το Λεσίνι αλλά… ζει».

Άρθρο από νέους-εθελοντές που οραματίστηκαν την επανίδρυση της Α.Ε. Λεσινίου

Τα χρονιά περνούν, τα παιδιά γίνονται έφηβοι, τα γέλια σωπαίνουν, οι υποχρεώσεις στον δύσκολο αγώνα της επιβίωσης ξεκινούν.

Όλοι έχουν μόνιμα την φράση «δε βαριέσαι» κάτω απ’ τη γλώσσα η την άλλη «σιγά μωρέ μην ασχοληθώ». Άπαντες σκορπούν στα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδος για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους , λίγοι μένουν πίσω και αυτοί θα κληθούν να κρατήσουν την ιστορία του τόπου τους ζωντανή και να γράψουν καινούργια.

Στο Λεσίνι τα τελευταία δυο χρόνια, η λέξη εθελοντισμός γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής και άλλο τόσο βρίσκει υποστηρικτές και δειλά δειλά όλα παίρνουν  το δρόμο τους.

Όπως αυτό το τελευταίο γεγονός που έχει κάνει το χωριό ξανά να ζει εποχές του παρελθόντος, η επανίδρυση της τοπικής ΑΕ Λεσινίου.

Μια ομάδα νέων που προτίμησε στον ελεύθερο του χρόνο του να ασχοληθεί με κάτι ουσιαστικό πήρε την μεγάλη απόφαση να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να επαναφέρει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου μας την ομάδα ξεκινώντας απ’ την Γ’ ερασιτεχνική  κατηγορία του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Και η μεγάλη μέρα έφτασε το γήπεδο του Λεσινίου το Σάββατο 27/10/2018 στις 15:30 είναι έτοιμο να υποδεχτεί ξανά την ομάδα  στα πλαίσια της 2ης Αγωνιστικής της Γ’ κατηγορίας μετά από μια 10ετία αποχής..

Η επιβράβευση αυτών των ανθρώπων και η όρεξη για συνέχεια του εθελοντισμού και της ευγενούς άμιλλας θα είναι να δουν κόσμο στο γήπεδο ο οποίος ανεξαρτήτως αν υποστηρίζει η όχι την ομάδα θα δώσει ώθηση να προχωρήσουν να δημιουργήσουν να ονειρευτούν. 

Ας στηρίξουμε τις πράξεις εθελοντισμού απ’ όπου και αν προέρχονται και όπου και αν αναφέρονται οι νέοι είναι το μέλλον μας πρέπει να επενδύσουμε…

Σας θέλουμε όλους διπλά μας.

iaitoloakarnania.gr

 

Διαβάστηκε 1102 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.