Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  9:00 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 00:13

G Leo ft. Robert - This Time - New Single

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο G_LeO - κατά κόσμον, Λεονάρντο Γιάνκο - είναι ένας νεαρός ταλαντούχος καλλιτέχνης ο οποίος ασχολείται με τη μουσική τα τελευταία 8 χρόνια ενώ παράλληλα ακολουθούσε σχετικές με τον ήχο σπουδές.

Εργάστηκε σε πολλά studio στην Αθήνα δίπλα σε ηχηρά και πασίγνωστα ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας ως παραγωγός αλλά και δημιουργός σε επιτυχίες της Ελένης Φουρέϊρα, του Νίκου Βουρλιώτη, του Rocfellaz, αλλά και σε καλλιτέχνες της διεθνούς μουσικής σκηνής όπως Peter Jakson, Ablaze, Snik κ.α.

Πρόσφατα, ο G_LeO μετακόμισε - λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων - στην Αγγλία δοκιμάζοντας πλέον εκεί τις δυνάμεις του ως παραγωγός δίπλα σε διεθνούς φήμης καλλιτέχνες ενώ παράλληλα, κυκλοφόρησε το πρώτο δικό του κομμάτι με τίτλο....."This time"!

Δείτε το Music Video εδώ:

 

 

Διαβάστηκε 1881 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.