Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:20 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 21:25

Ο Πάνος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Φαίνεται ότι τελικά η μάχη που θα δοθεί στο δήμο Μεσολογγίου για την καρέκλα του δημάρχου τον Μάιο του 2019 θα είναι σκληρή. Οι υποψηφιότητες ανακοινώνονται η μια μετά την άλλη και σήμερα ο Πάνος Παπαδόπουλος διοικητής των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου σε πείσμα όσων επιθυμούν να μην είναι υποψήφιος και φρόντισαν με διάφορους τρόπους να διαδώσουν ότι δεν μπορεί να θέσει υποψηφιότητα λόγω ενδεχόμενου ασυμβίβαστου το οποίο σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του AgrinioNet.gr δεν υπάρχει, ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Σε δήλωση του ο κ. Παπαδόπουλος μεταξύ άλλων αναφέρει «Θεωρώντας λοιπόν ότι μπορώ να υπηρετήσω με συνέπεια και ανιδιοτέλεια το παραπάνω εγχείρημα, ανακοινώνω σήμερα την υποψηφιότητά μου ως υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Στην προσπάθεια αυτή κανείς δεν περισσεύει και κυρίως οι αυτοδιοικητικές παρατάξεις που δρουν και λειτουργούν στο Δήμο, οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι συλλογικότητες που είναι πρόθυμοι να συμμετάσχουν στην κοινή προσπάθεια αναστροφής της καθοδικής πορείας του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου».

Η ανακοίνωση υποψηφιότητας του Πάνου Παπαδόπουλου

ΔΗΛΩΣΗ υποψηφιότητας Δημάρχου για το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Συμπολίτες – Συμπολίτισσες,

Βρισκόμαστε λίγους μήνες πριν την επόμενη κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου 2019. Μια εκλογική διαδικασία η οποία θα κρίνει πολλά για το παρόν και το μέλλον του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου. Όπως όλοι πλέον πολύ καλά γνωρίζουμε και το βιώνουμε καθημερινά, η δημοτική αρχή Καραπάνου έχει αποτύχει παταγωδώς σε όλα τα επίπεδα και έχει οδηγήσει τον Δήμο στην απαξίωση και την ανυποληψία. Η αδιαφάνεια, η αυταρχική συμπεριφορά, η φίμωση κάθε δημιουργικής διαφορετικής φωνής και το βόλεμα των δικών μας παιδιών, είναι στην ημερήσια διάταξη.

Ταυτόχρονα το νέο τοπίο που διαμορφώνεται στην τοπική αυτοδιοίκηση, μετά την καθιέρωση της απλής αναλογικής, απαιτεί κυρίως δύο πράγματα:

  • Συνεννόηση – Συνεργασία – Προγραμματικές συγκλίσεις
  • Δήμαρχος και Δημοτική Αρχή σε πλήρη αντιστοίχιση με τα παραπάνω

Η λογική του “ώριμου φρούτου” και των “σωτήρων” που έχει διαπιστωθεί στα δημοτικά μας πράγματα κατά τα προηγούμενα χρόνια, δεν έχει μέλλον και προοπτική. Η συγκρότηση, κατ’ επέκταση, ενός ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ αυτοδιοικητικού πόλου είναι ΑΜΕΣΗ ανάγκη και προτεραιότητα πέρα και πάνω από κομματικές ταυτίσεις και αναφορές.

Θεωρώντας λοιπόν ότι μπορώ να υπηρετήσω με συνέπεια και ανιδιοτέλεια το παραπάνω εγχείρημα, ανακοινώνω σήμερα την υποψηφιότητά μου ως υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Στην προσπάθεια αυτή κανείς δεν περισσεύει και κυρίως οι αυτοδιοικητικές παρατάξεις που δρουν και λειτουργούν στο Δήμο, οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι συλλογικότητες που είναι πρόθυμοι να συμμετάσχουν στην κοινή προσπάθεια αναστροφής της καθοδικής πορείας του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Έχουμε στέρεα την πεποίθηση ότι πράττουμε το καλύτερο και ότι θα τα καταφέρουμε. Εύχομαι στους συνυποψήφιους ένα πολιτισμένο και εποικοδομητικό προεκλογικό αγώνα προς όφελος του Δήμου και των δημοτών. Για το λόγο αυτό σας καλώ να δώσετε το παρόν σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα.

Ι.Π. Μεσολογγίου, 19 Οκτωβρίου 2018

Πάνος Παπαδόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος

Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

agrinionet,gr

 

Διαβάστηκε 1025 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 18:39
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/