Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:18 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 19:58

Το βιβλίο «Αμφιλοχία(ς) Αμφίλοχος, μία πόλη, ένας θρύλος» παρουσιάζεται στο Δημαρχείο Αμφιλοχίας (Τετ 24/10/2018 19:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στις 24 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Αμφιλοχίας η παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Τριανταφύλλη: «Αμφιλοχία(ς) Αμφίλοχος, μία πόλη, ένας θρύλος». Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Τραϊανός Δέλλας, Προπονητής Παναιτωλικού – πρώην Διεθνής ποδοσφαιριστής, Χρήστος Στούμπος, Δημοσιογράφος  Αθλητικός συντάκτης, Ευάγγελος Γαλάνης, Καθηγητής φυσικής αγωγής – Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Αμφιλόχου. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Νίκος Χούτας, πολιτικός επιστήμονας. Ο συγγραφέας του έργου αφιέρωσε πολλά χρόνια για τη συγκέντρωση ταξινόμηση και επεξεργασία του αρχειακού υλικού, δένοντάς το αρμονικά με τις δικές του εμπειρίες και μαρτυρίες, φωτίζοντας πτυχές της Αμφιλοχίας που έφυγε.

Στις 240 σελίδες του βιβλίου, που είναι αποτέλεσμα μακρόχρονης έρευνας και προσπάθειας, παρουσιάζονται χρονολογικά, αποτελέσματα και βαθμολογίες, στατιστικά στοιχεία, ανέκδοτες ιστορίες, φωτογραφίες και το σημαντικότερο, πρόσωπα που σημάδεψαν την πολύχρονη δράση του ιστορικού Αμφιλόχου, αλλά και του αθλητισμού γενικότερα στην Αμφιλοχία. Εικόνες που μόνο ο ερασιτεχνικός αθλητισμός μπορεί να προσφέρει.

Μια ξεχωριστή έκδοση για τον αθλητισμό στην Αμφιλοχία με επίκεντρο τον Ολυμπιακό Αμφιλοχίας και μετέπειτα τον Αμφίλοχο Αμφιλοχίας. Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο του Παναγιώτη Τριανταφύλλη, οι μεγαλύτεροι θυμούνται και οι μικρότεροι μαθαίνουν. Ένα ενδιαφέρον ανάγνωσμα που δεν απευθύνεται μόνο στους ποδοσφαιρόφιλους, αλλά και σε όλη την Αμφιλοχιώτικη κοινωνία.

e-maistros.gr

vivlio-amfiloxia-amfiloxos

 

Διαβάστηκε 1037 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.