Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:45 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 12:15

Δύο μετάλλια και τρείς 5ες θέσεις για τον ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ συμμετείχε στο βαθμολογούμενο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo που έγινε στην Αθήνα, με 6 αθλητές όπου κατάφερε να κερδισει 2 χαλκινα μεταλλια το ενα απο τα 2 στην ολυμπιακή κατηγορία των -49 κιλών με την Μεσυνδιανου Ρωμαλέα όπου ήταν και το μοναδικό μετάλλιο στο νομο με βαθμολογία για την Ολυμπιάδα και το αλλο με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπιτσικωκου Δήμητρα στα -63 κιλά νεανίδων και 3 5ες θέσεις .

Οι αθλητές του συλλόγου δεν ήταν ότι κέρδισαν διακρίσεις αλλά ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους, την τεχνική τους αλλά και την συνεργασία που είχαν με τον προπονητή τους Κακαρελη Νικο. Οι αθλητές αγωνίστηκαν στις πιο δύσκολες κατηγορίες αλλά κατάφεραν να σταθούν και να διακριθούν δείχνοντάς ότι ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ είναι απο τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης,βγάζοντας πάντα πρωταθλητές απο τα τμήματα του .

Οι αθλητές όπου κατάφεραν να διακριθούν ειναι :

1) Μεσυνδιανου Ρωμαλέα χάλκινο μετάλλιο -49 κιλά ολυμπιακή κατηγορία γυναικών

2) Μπιτσικωκου Δήμητρα χάλκινο μετάλλιο -63 κιλά νεανικών

3) Φλωροσκουφης Παναγιώτης 5η θέσης -59 κιλά εφήβων

4) Τσιγκας Λεωνίδας 5η θέση +65 κιλά Παίδων

5) Δημητρακόπουλος Θανάσης 5η Θέση +87 κιλά ανδρών

6) Ανδριανος Διονύσης 9η θέση -41 κιλά παίδων

7) Καλτση Φαίη 9η θέση -49 κιλά νεανίδων

Το ΔΣ συγχαιρει τους αθλητές αλλά και τον προπονητή Κακαρελη Νικο για τις διακρίσεις τους και τους έρχονται καλή επιτυχία στην επόμενη διοργάνωση . Ευχαριστούμε πολυ τους χορηγούς των αθλητών μας Μπιτσικωκου Δημητρα ( Κεντρο Υγειας Καστοριας ) και Τσιγκα Λεωνιδα (Καψιωχας ΑΕΒΕ).

 

Διαβάστηκε 1137 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.