Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:23 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 10:19

Έναρξη δραστηριοτήτων της Διακονίας Στηρίξεως Γυναικών (Τετ 24/10/2018 18:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανακοινώνει ότι την προσεχή Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 6:00’ το απόγευμα στο Κέντρο της Διακονίας Στηρίξεως Γυναικών «Παναγία η Παραμυθία» της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, που βρίσκεται στο ισόγειο της αίθουσας του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Αγρινίου θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των δραστηριοτήτων της Διακονίας.

Μετά την ακολουθία του αγιασμού για την έναρξη της νέας χρονιάς, που θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, θα ακολουθήσει η ανάλυση του ετησίου συνθήματος: «πάσαν την μέριμναν υμών επιρρίψαντες επ’ αυτόν, ότι αυτώ μέλει περί υμών, νήψατε, γρηγορήσατε· ο αντίδικος υμών διάβολος ως λέων ωρυόμενος περιπατεί ζητών τίνα καταπίη» (Α’ Πέτρου 7, 8).

Η Υπηρεσία Γυναικείων Θεμάτων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας λειτουργεί από το 2011 με σκοπό την ενδυνάμωση του ρόλου της γυναίκας στο πνευματικό και προνοιακό έργο της Εκκλησίας, την ανάπτυξη νέων μορφών εθελοντικής δράσης, και την αντιμετώπιση συγχρόνων κοινωνικών προβλημάτων που απασχολούν την γυναίκα, αλλά παράλληλα στηρίζουν και προστατεύουν την οικογένεια.

diakonia gyn draseis 2018 2019 1

diakonia gyn draseis 2018 2019 2

Διαβάστηκε 611 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.