Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  8:06 πμ
 
wm small
Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018 12:41

Μία νίκη, δύο ήττες για τα τμήματα υποδομών του Παναιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρά την πολύ καλή απόδοση που είχε η ομάδα Κ19 του Παναιτωλικού και τις ευκαιρίες που δημιούργησε, γνώρισε την ήττα με 1-0 στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ, στο πρωτάθλημα υποδομής Super League. Ο Παπαδόπουλος με πέναλτι στο 50’ πέτυχε το μοναδικό γκολ. Στο 76’ ο Παναιτωλικός είχε διπλό δοκάρι με Αλομπισάτ και Διγκόζη.

Αγωνίστηκαν οι: Καλαντζής, Τσιαντής, Φραντζέσκος(71’ Πανταζής), Σκόνδρας (61’ Διγκόζης), Καββαδίας, Φυτόπουλος, Ντόβας, Γιαννιώτης Δ., Γρηγοριάδης, Αλομπισάτ, Μπακαδήμας.

Η ομάδα μας Κ17 νίκησε 1-0 την Ξάνθη με την οποία ισοβαθμούσε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με γκολ του Τρομπούκη στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο 70’ χάθηκε η ευκαιρία για το δεύτερο γκολ με διαδοχικά δοκάρια του Μπελεβώνη και του Ντούλια. Αγωνίστηκαν οι: Κοντογιάννης, Φραγκούλης, Παπαχρήστος (80’ Λαζαρίδης), Σκιαδάς, Κωνσταντόπουλος (50’ Κρανιώτης), Θεοτοκάτος, Δήμος, Μπελεβώνης, Ντούλιας, Λάκκας (75’ Ντάλας), Τρομπούκης (78’ Καρατσόλης).

Η ομάδα μας Κ15 γνώρισε την ήττα με 4-1 από την Ξάνθη στο δεύτερο φετινό της αγώνα στο πρωτάθλημα, πληρώντας τα αμυντικά της λάθη. Το μοναδικό γκολ του Παναιτωλικού σημείωσε ο Παπαδόπουλος στο 36’, μετά από συνεργασία με τον Ταράση. Αγωνίστηκαν οι: Πουλιάνας, Γκρέστας, Κουνάβας, Τσαμπάς, Ζαβέρδας, Ρουπάκης (58΄Καλογερόπουλος), Ζέκα (58’ Μπαγιάτης), Νικολάου (70’ Κόκας), Παπαδόπουλος, Μπαρπαγιάννης (53’ Αυγέρης), Ταράσης (75’ Κραμποκούκης).

 

Διαβάστηκε 729 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.