Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  10:43 μμ
 
wm small
Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 22:08

Οι νικητές του «κρυμμένου θησαυρού» στο Αγρίνιο (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά από ώρες …ιχνηλασίας σε διάφορες γωνιές της πόλης για την επίλυση των γρίφων του παιγνιδιού, οι 10 ομάδες που συμμετείχαν στο κυνήγι του «Κρυμμένου Θησαυρού» που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο Αγρίνιο, έμαθαν τα αποτελέσματα και τους νικητές, σε μια εκδήλωση που στήθηκε στην πλατεία δημοκρατίας.

Οι διοργανωτές από τη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, αφού αποκάλυψαν στις ομάδες τις απαντήσεις των 13 γρίφων, κάποιοι εκ των οποίων ήταν τόσο δύσκολοι που καμία από τις συμμετέχουσες ομάδες δεν κατάφερε να λύσει, προχώρησαν στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Ο υπεύθυνος Πολιτιστικών  της , ΓΕΑ Τάκης Χατζηγεωργίου ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και εξήγησε πως σκοπός ήταν να έχει πιθανότητες όχι μόνο η πιο γρήγορη, αλλά και η πιο σωστή στις απαντήσεις της ομάδα.

Το μέγιστο που μπορούσε να πετύχει η κάθε ομάδα, ήταν η συγκέντρωση 150 βαθμών, ωστόσο καμία δεν κατάφερε το απόλυτο, με τη νικήτρια ομάδα να συγκεντρώνει 110 βαθμούς.

Νικήτρια ομάδα, με 110 βαθμούς, ήταν η «Group Therapy». Οι έξι συμμετέχουσες, μέλη της ομάδας, κέρδισαν μια δωροεπιταγή των 200 ευρώ για το ηλεκτρονικό φαρμακείο OLON mas στο Αγρίνιο.

Δεύτεροι ήρθαν  οι νεαροί «ιχνηλάτες», που κέρδισαν θεραπεία σπα.

Τρίτοι στην κατάταξη ήρθαν οι  «Πλανητάρχες», όπως είχαν ονομάσει την ομάδα τους, που κέρδισαν μια δωροεπιταγή των 50 ευρώ από τα public.

Και οι τρεις ομάδες κέρδισαν σημαντική έκπτωση για συμμετοχή των μελών τους σε όποιο τμήμα της ΓΕΑ επιθυμούν.

Σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες δόθηκε αναμνηστικό ημερολόγιο της ΓΕΑ, ενώ στην πλατεία ακολούθησε συναυλία από τζαζ συγκρότημα.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 613 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.