Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  9:14 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 18:57

Οι παλαίμαχοι του Παναιτωλικού τίμησαν τον Αγρινιώτη Δήμαρχο Χαϊδαρίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι παλαίμαχοι επισκέφθηκαν τον κ. Μιχάλη Σελέκο στο Χαϊδάρι όπου και του πρόσφεραν τιμητική πλακέτα, αλλά και τη φανέλα του Παναιτωλικού με το όνομά του.

Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, κ. Μιχάλης Σελέκος, παρά τα αυτοδιοικητικά καθήκοντά του δεν χάνει την ευκαιρία να παρακολουθεί τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, αλλά κυρίως στους εκτός έδρας αγώνες της Αττικής.

Γι αυτό το λόγο οι παλαίμαχοι του Παναιτωλικού και ο πρόεδρός τους, κ. Κώστας Τάκος, αποφάσισαν να δώσουν ένα φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Χαϊδαρίου στο Αγρίνιο για να τιμήσουν τον κ. Σελέκο.

Πράγματι το φιλικό παιχνίδι έγινε, αλλά ο κ. Σελέκος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραβρεθεί. Έτσι, οι παλαίμαχοι που βρέθηκαν στην Αθήνα για να παίξουν φιλικό παιχνίδι με τους παλαίμαχους της Προοδευτικής επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου στον οποίον προσέφεραν τιμητική πλακέτα, αλλά και τη φανέλα του Παναιτωλικού με το όνομά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Σελέκος, κατάγεται από το Αγρίνιο, όπου και μεγάλωσε μέχρι την ηλικία 20 ετών που έφυγε για την Αθήνα. Παρά την απόσταση, η αγάπη του για την πόλη του Αγρινίου, αλλά και για την ιστορική ομάδα του Παναιτωλικού παρέμεινε ανεξίτηλη στο πέρασμα του χρόνου.

iaitoloakarnania.gr

 

Διαβάστηκε 654 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.