Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:21 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015 15:18

Νέα αρχή για την φοιτήτρια για την οποία υπήρξε έκκληση σε βοήθεια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναφορικά με την έκκληση για βοήθεια της επιτυχούσας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων) η Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων του δικαστηρίου ανηλίκων του Αγρινίου ευχαριστεί για την ανταπόκριση και κάνει γνωστό ότι η βοήθεια που της παρασχέθηκε έως τώρα είναι αρκετή για να ξεκινήσει την φοιτητική της ζωή.

Να σημειωθεί πως για την νεαρή φοιτήτρια, εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από κατοίκους της Δυτικής Ελλάδος και της Ηπείρου, ενώ άμεση υπήρξε και η ανταπόκριση από τις πρυτανικές αρχές στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων.

Πάντως, αρνητικά σχολιάστηκε το γεγονός ότι ακόμη και αυτή η υπηρεσία επιμελητών ανηλίκων στην αρχική της ανακοίνωση δεν φρόντισε να προστατέψει τα προσωπικά δεδομένα του νεαροί κoριτσιού, αφού δημοσιοποίησε τόσο τα αρχικά του,  όσο και τον Τμήμα στο οποίο πέτυχε, αλλά και λεπτομέρειες σχετικά με το περιβάλλον της.

Σε κάθε περίπτωση πάντως  η ενεργοποίηση ιδιωτών και φορέων υπήρξε τέτοια που η πρωτοετής φοιτήτρια, μπορεί να ελπίζει σε μια καλύτερη ζωή.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 2384 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.