Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  9:26 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015 15:10

Οικογένεια που ενεπλάκη σε τροχαίο ευχαριστεί ιατρούς του νοσοκομείου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εξαμελής οικογένεια που ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό ατύχημα στα Λιαγκέικα Αγρινίου ευχαριστεί τους γιατρούς και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου για τις πρώτες βοήθειες που προσέφεραν όταν οι τραυματίες διακομίστηκαν στα εξωτερικά ιατρεία και ιδιαίτερα τον νευροχειρούργο Κ.Μπακόπουλο.

Η ανακοίνωση:

Η οικογένεια του Κων/νου Κατερινόπουλου (εξαμελής) που ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, ευχαριστεί θερμά τους γιατρούς και το προσωπικό του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αγρινίου για τις πρώτες βοήθειες που προσέφεραν όταν οι τραυματίες διακομίστηκαν στα εξωτερικά ιατρεία. Ιδιαίτερα ευχαριστούν τον νευροχειρούργο δρΚ. Μπακόπουλο που, αν και αδειούχος, βρέθηκε στο χώρο και συντόνισε όλες τις ενέργειες. Επίσης, τον χειρούργο δρ. Ν. Σιάσο, τον δρ. Λ. Τσιώπο και τον ωρλ δρ. Γ. Πέρρο.

Αυτό αποδεικνύει ότι οι λειτουργίες της δημόσιας υγείας, παρά τις δυσκολίες, γνωρίζουν καλά τις αρμοδιότητές τους και συνειδητά βοηθούν τους έχοντες ανάγκη.

Ευχαριστούμε πολύ,

Η οικογένεια Κ. Κατερινόπουλου

Διαβάστηκε 2249 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.