Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:23 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 17:07

ΑΣΕΠ: Τρεις προκηρύξεις για 3.875 μονίμους στους δήμους

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε πλήρη ανάπτυξη ο προγραμματισμός του ΑΣΕΠ για την διαδοχική έκδοση προκηρύξεων μόνιμου προσωπικού στους δήμους όλης της χώρας.

Συνολικά θα επιλεγούν 3.875 μόνιμοι υπάλληλοι, όλων των βαθμόδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ).

(-) Η αρχή γίνεται με την προκήρυξη 10Κ/2018 (118 μόνιμοι σε παραμεθόριους και νησιωτικούς δήμους). Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων αρχίζει στις 29 Οκτωβρίου και λήγει στις 13 Νοεμβρίου, ώρα 14:00.

 

(-) Αμέσως μετά το ΑΣΕΠ θα εκδόσει τη «μικρή 3Κ». Πρόκειται για τον διαγωνισμό των 757 μονίμων σε δήμους, ΔΕΥΑ και ειδικούς φορείς. Θα ισχύσει το κριτήριο της ειδικής εμπειρίας.

(-) Έως το τέλος του μήνα αναμένεται να προωθηθεί η νομοθετική ρύθμιση για τις 3.000 μόνιμες θέσεις στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθεί και ο πίνακας με την κατανομή των θέσεων.

workenter.gr

 

Διαβάστηκε 1506 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία