Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  4:59 πμ
 
wm small
Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 00:00

Στο σχολείο της αφιερώνει η Σίσσυ Γιγκλά το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στο "9th Trichonian Wakeboard Cup 2018"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Σίσσυ Γιγκλά κατάγεται απο το Αγρίνιο και πηγαίνει στην πέμπτη δημοτικού. Συμμετείχε στον 9o αγώνα κυπέλου WakeBoard που διεξήχθη το περασμένο Σ/Κ στην Τριχωνίδα παίρνοντας την πρώτη θέση στην κατηγορία της. Επίσης πήρε την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε πριν μερικές μέρες στην Βουλιαγμένη. Η ίδια επιθυμεί να συμμετάσχει και σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση και αφιερώνει το κύπελλο που κέρδισε στο σχολείο της το οποίο είναι το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου.

sissy 03

sissy 01

Το AgrinioBestOf.gr και η Χρύσα Σπαή επισκέφθηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου και μίλησε με τον Διευθυντή κον Αθανάσιο Κατσιμάρδο ο οποίος μας δήλωσε: « Μας επισκέφθηκε η μητέρα της Σίσσυς Γιγκλά σήμερα το πρωί την ώρα της έναρξης του σχολείου μας και μας ανακοίνωσε ότι στους χθεσινούς αγώνες κυπέλου WakeBoard που έγιναν στην Τριχωνίδα η κόρη της κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και θα ήθελε να το αφιερώσει στο σχολείο μας. Το ανακοινώσαμε και εμείς με την σειρά μας την ώρα της προσευχής στα παιδιά. Οι συμμαθητές της την χειροκρότησαν και χάρηκαν με την επιτυχία της για την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο που κατέλαβε. Θέλουμε να της ευχηθούμε και πιο ψηλά ακόμη. Να σηκώσει την Ελληνική σημαία σε μια Ευρωπαϊκή η Παγκόσμια διοργάνωση. Σαν εκπαιδευτικός θέλω να επισημάνω ότι με την πράξη της αυτή που δείχνει αγάπη προς το σχολείο μας τους δασκάλους και τους συμμαθητές της, καλλιέργησε τα ιδεώδη του αθλητισμού όπως είναι η ευγενής άμιλλα η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια. Ολα αυτά είναι για εμάς μια ευγενική και συγκινητική χειρονομία που δείχνει πως τίμησε το σχολείο που φοιτά. Και το σχολείο μας από αυτού του είδους πράξεις σημείνει για εμάς τους εκπαιδευτικούς ότι εκτός από τα κλασσικά μαθήματα καλλιεργεί και άλλα ιδεώδη όπως είναι ο αθλητισμός, η αλληλεγγύη και η ανιδιοτέλεια.»

sissy 17

Η απονομή

sissy 14

Με το Wakeboard της

sissy 16

Με τους γονείς της Φώτη και Βάσω

sissy 15

Με την Χρύσα Σπαή

Το AgrinioBestOf.gr εύχεται στην Σίσσυ καλή πρόοδο στα μαθηματά της και πάντα επιτυχίες στο όμορφο σπορ που διάλεξε να ασχοληθεί.

Διαβάσε ΕΔΩ και το άρθρο μας για το "9th Trichonian Wakeboard Cup 2018"

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

 

 

Διαβάστηκε 7058 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021 23:59
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033