Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:20 πμ
 
wm small
Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018 20:51

Σεμινάριο μουσικοκινητικής στο Αγρίνιο (Κυρ 21/10/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο χώρος δημιουργικών δράσεων «Το δεντράκι της αγάπης» και η μουσικοπαιδαγωγός Μελίνα Χονδρού πραγματοποιούν σεμινάριο μουσικοκινητικής την ΚΥΡΙΑΚΗ 21/10 ΚΑΙ ΩΡΑ 10:00-14:00

ΧΩΡΟΣ: Το δεντράκι της αγάπης Πλατεία Δημοκρατίας 10
ΗΜΕΡΑ: Κυριακή 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΚΟΣΤΟΣ: 30 ευρώ

Στο σεμινάριο θα κάνουμε εισαγωγή στη Μουσικοκινητική αλλά κυρίως στις ασκήσεις και τα παιχνίδια που θα μας βοηθήσουν να γνωρίσουμε τις έννοιες του ήχου,του ρυθμού,της μελωδίας και της κίνησης αλλά και πως αυτά συνδέονται σε μια αδιάσπαστη ολότητα.Επίσης με κύριο άξονα τη μουσική θα παίξουμε με ήχους και θα τραγουδήσουμε τραγούδια του Φθινοπώρου.

Θα δοθούν
*Σημειώσεις με όλες τις δραστηριότητες,παρτιτούρες κλπ.
*CD με μουσικές επιλογές και ακουστικά παραδείγματα
*Βιβλιογραφία
*Βεβαίωση συμμετοχής

Το σεμινάριο απευθύνεται σε μουσικοπαιδαγωγούς, βρεφονηπιοκόμους, νηπιαγωγούς, δασκάλους, εμψυχωτές, καθηγητές φυσικής αγωγής, γονείς και γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν τη μουσική ως εργαλείο στη δουλειά τους.

agrinioculture.gr

 

Διαβάστηκε 1683 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.