Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:49 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 18:32

Ο Οδυσσέας, η Μονακό και ο Παναιτωλικός…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τον Παναιτωλικό προσκάλεσαν να εγκαινιάσει το ανακαινισμένο γήπεδο Νυδρίου ο Δήμος και η Μονακό, σε φιλικό που θα γίνει τη Δευτέρα με τον τοπικό Οδυσσέα. Η ανακοίνωση της ομάδας της Λευκάδας αναφέρει:

Την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου και ώρα 16.00 στο γήπεδο του Νυδριού, ο Οδυσσέας Νυδριού υποδέχεται σε φιλικό παιχνίδι τον Παναιτωλικό, στα εγκαίνια του νέου αγωνιστικού χώρου που ανακατασκευάστηκε πλήρως με την συνεργασία του Δήμου Λευκάδας και της Μονακό!

Την σέντρα στην αναμέτρηση θα δώσουν από κοινού ο δήμαρχος Λευκάδος κ. Κώστας Δρακονταειδής και ο γενικός διευθυντής της Μονακό κ. Φιλίπς Ντότ που θα βρεθεί στην Λευκάδα για τον φιλικό αγώνα.

Νωρίτερα στις 15.00 θα γίνει τουρνουά ακαδημιών με την συμμετοχή του Οδυσσέα Νυδριού, του Τηλυκράτη και του Πανλευκάδιου.

agrinio-sports.gr

 

 

Διαβάστηκε 1799 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.