Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 17:28

Ημέρα ακρόασης πολιτών από την Αστυνομία στη Δυτική Ελλάδα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου, επεκτείνεται η ημέρα ακρόασης πολιτών και στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, με στόχο την επίτευξη άμεσης επικοινωνίας μεταξύ πολιτών και Αστυνομίας και την καλλιέργεια σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κατανόησης.

Για το σκοπό αυτό, συγκροτείται τετραμελής επιτροπή, η οποία θα δέχεται σε ακρόαση τους πολίτες της Αχαΐας, της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας, στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα, οδός Ερμού 95, 4ος Όροφος, την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα, κατά τις ώρες 14:00 έως 22:00.

Οι πολίτες που επιθυμούν να τύχουν ακρόασης μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματά τους καθημερινά, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη ηλεκτρονική γραμματοθυρίδα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε τηλεφωνικά κατά τις ώρες 10:00 έως 14:00 στους αριθμούς 2610-277073 και 2610-277835.

Η επέκταση της καινοτόμου αυτής δράσης στην Περιφέρεια, μετά την επιτυχημένη εφαρμογή της στην Αθήνα, γίνεται με σκοπό να ενδυναμωθεί ο ρόλος της Αστυνομίας στην κοινωνία και να ενισχυθεί περαιτέρω η σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κατανόησης, μεταξύ Αστυνομίας και πολιτών.

 

Διαβάστηκε 1455 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.