Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:49 μμ
 
wm small
Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 17:42

Με επιτυχία το εκπαιδευτικό Σεμινάριο του ΙΝΑΣΟ-ΠΑΣΕΓΕΣ στις Βρυξέλλες για την ξυλώδη βιομάζα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες το Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την κατάρτιση Συμβούλων  στο πλαίσιο δράσεων του Ευρωπαϊκού προγράμματος uP_running που υλοποιεί το ΙΝΑΣΟ ΠΑΣΕΓΕΣ με τη συνδρομή των εταίρων του προγράμματος, CIRCE και UCAB.

Το έργο uP-running προσβλέπει να ξεκλειδώσει το ισχυρό Ευρωπαϊκό δυναμικό των υπολειμμάτων της ξυλώδους βιομάζας που προέρχεται από Αγροτικά Κλαδέματα και Εκριζώσεις και να προωθήσει τη βιώσιμη χρήση της ως ενεργειακή πρώτη ύλη. Το έργο uP-running δομήθηκε με τη φιλοδοξία να είναι το προοίμιο της διεύρυνσης της χρησιμοποίησης του ξύλου των Αγροτικών Κλαδεμάτων και Εκριζώσεων στην Ευρώπη.

Το θέμα του εκπαιδευτικού προγράμματος ήταν το «πώς να υποστηρίξετε τους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν μια νέα αλυσίδα αξίας βασισμένη στην αξιοποίηση της βιομάζας από αγροτικά κλαδέματα και εκριζώσεις».

Οι θέσεις συμμετοχής καλύφθηκαν άμεσα και το ενδιαφέρον μεγάλο εκ μέρους των συμμετεχόντων.

Δείτε μια σύντομη περιγραφή του προγράμματος στην αγγλική γλώσσα εδώ και το πρόγραμμα του σεμιναρίου εδώ. 

 

Διαβάστηκε 2080 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία