Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  2:50 πμ
 
wm small
Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 14:02

Η μεγαλύτερη γιορτή του Ελληνικού μπριτζ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η μεγαλύτερη γιορτή του Ελληνικού μπριτζ, οι Διασυλλογικοί αγώνες, είναι ταυτόχρονα και η μεγαλύτερη πρόκληση για διοργανωτές και αθλητές. Περίπου 270 ομάδες έλαβαν μέρος στην αρτιότερη διοργάνωση των τελευταίων ετών που έγινε στην αίθουσα ξιφασκίας του Αεροδρομίου του Ελληνικού.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αγρινίου εκπροσωπήθηκε με δύο ομάδες στις Ενότητες 1-9 και Open. Στην Ενότητα 1-9 οι Βαγγέλης Πρέκας, Σπύρος Τσοβόλας, Αντρέας Γκουρνέλος, Παππάς Κώστας και Αντρέας Αραπογιάννης τερμάτισαν πρώτοι μεταξύ 16 ομάδων, με 6 νίκες σε 7 αγώνες και ανέβηκαν κατηγορία. Στην Ενότητα Open η πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα που αποτελούταν από τους Άνθιμο Μερίτση, Δημήτρη Παπασπύρου, Ιάσονα Παπασπύρου, Έλενα Παπαγεωργίου και Δημήτρη Κούρτη άφησε ελπίδες για την επόμενη χρονιά τερματίζοντας 5η μεταξύ 10 ομάδων, με 3 νίκες και μία ισοπαλία σε 7 αγώνες. 

Για όποιον ενδιαφέρεται να γνωρίσει αυτό το άθλημα τα μαθήματα στην ΚΕΔΑ ξεκινούν στις 15 Οκτωβρίου 2018.

 

Διαβάστηκε 1669 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα