Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:02 πμ
 
wm small
Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 11:14

Με επιτυχία το Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 στο Λιμάνι Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τη συμμετοχή 200 παιδιών και εφήβων ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 7 Οκτωβρίου, το διήμερο Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και το Πνευματικό Κέντρο με την ΕΣΚΑΒΔΕ, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ (ΕΟΚ).

Η αθλητική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα μπάσκετ της ανατολικής περιμετρικής (Λιμάνι Μεσολογγίου), ενώ τους νέους αθλητές καλωσόρισαν εκ μέρους του Δήμου ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου  Αναστάσιος Σκαρμούτσος. Εκ μέρους της Ε.Ο.Κ. παρευρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας  Παναγιώτης Τσαγκρώνης και της ΕΣΚΑΒΔΕ ο κ. Γεώργιος Μπέστιας.

Τα παιδιά του Τουρνουά ηλικίας από 6 έως 18 ετών, έλαβαν μέρος σε διαγωνισμούς δεξιότητας και αγώνες, ενώ απονεμήθηκαν αναμνηστικά όπως μπάλες του μπάσκετ, μπλούζες και αθλητικά σακίδια, προσφορά του χορηγού που υποστήριξε τη διοργάνωση

Διαβάστηκε 1560 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.