Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  7:00 πμ
 
wm small
Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 00:32

202 παιδιά έπαιξαν μπάσκετ στο Μεσολόγγι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Μεσολόγγι και τα Γιαννιτσά φιλοξένησαν το τουρνουά MILKO 3X3 το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Οκτωβρίου.

Στα δύο τουρνουά αγόρια και κορίτσια ακολούθησαν το μότο του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ», το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του, ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.

Στο τουρνουά που φιλοξενήθηκε στο Μεσολόγγι πήραν μέρος 202 παιδιά (190 αγόρια και 12 κορίτσια). Στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών νικητές ήταν ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος (Δημοτικό) και ο Δημήτρης Μουζόπουλος (Γυμνάσιο – Λύκειο) και σε αυτόν των τριών πόντων ο Γιάννης Καλύβας (Δημοτικό) και ο Κωνσταντίνος Γένδουλας (Γυμνάσιο-Λύκειο). Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Δήμαρχος, Νίκος Καραπάνος, ο πρόδρος του Πνευματικού Κέντρου, Τάσος Σκαρμούτσος και οι εκπρόσωποι της ΔΕΛΤΑ, Παναγιώτης και Δημήτρης Σαρτζής.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1621 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.