Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:26 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 18:16

H ΕΣΚΑΒΔΕ για το Τουρνουά 3on3 στο Μεσολόγγι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μεγάλη επιτυχία έγινε στην Ι.Π. Μεσολογγίου το διήμερο 6-7 Οκτωβρίου 2018, το Τουρνουά 3on3 που διοργάνωσε η Ε.Ο.Κ., ο Δήμος της Ι.Π. Μεσολογγίου και η Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους, ο Δήμαρχος της πόλης κ. Καραπάνος, ο Αντιδήμαρχος κ. Σκαρμούτσος και ο Γεν. Γραμματέας της Ε.Ο.Κ. κ. Τσαγκρώνης.

Την Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε. εκπροσώπησε ο Ταμίας της κ. Μπέστιας.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους τους συμμετέχοντες και κυρίως στον κ. Σκαρμούτσο και στην ψυχή της Διοργάνωσης την κα ΒΗΤΤΑ ΑΣΠΑ.

Θερμές ευχαριστίες στο σωματείο Α.Σ. ΛΕΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ για την τεράστια συμμετοχή τους στο Τουρνουά τόσο με την παρουσία αθλητών του και παραγόντων, όσο και για την παραχώρηση αθλητικού υλικού (μπασκέτες κ.λ.π.).

Για την οικειοθελή απουσία του σωματείου Γ.Σ. ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, εκφράζουμε την ευχή ώστε στο επόμενο Τουρνουά να είναι μαζί μας στα Γήπεδα. Γιατί οι επιτυχίες και τα γεγονότα καταγράφονται ΠΑΝΤΑ από τους παρόντες.

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 1481 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.