Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:17 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 15:03

Πέντε μέρες χωρίς νερό η Τρύφος Ξηρομέρου – Από χθες χωρίς και ρεύμα!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ατέλειωτη ταλαιπωρία, αυτές τις ημέρες για τους κατοίκους του χωριού Τρύφος Ξηρομέρου (Δήμος Ακτίου Βόνιτσας). Οι κάτοικοι καταγγέλουν ότι εδώ και πέντε (5) μέρες δεν υπάρχει ούτε μια σταγόνα νερού στις βρύσες τους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καλύψουν ούτε τις στοιχειώδεις ανάγκες τους. Οι ντόπιοι ζητάνε απο το Δήμο Ακτίου Βόνιτσας να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατόν η βλάβη στο μοτερ της γεώτρησης, αφού λένε το νερό… νεράκι, δεν έχουν νερό ούτε και να πλυθούνε και αναγκάζονται να πλένονται με εμφιαλωμένο νερό.
Και χωρίς… ρεύμα!
Την ίδια ώρα και σα να μην έφταναν τα προβλήματα με το νερό, το χωριό είναι και χωρίς ρεύμα! Πιο συγκεκριμένα, στο… σκοτάδι είναι απο χθες το απόγευμα όλα τα σπίτια στην Τρύφου. Εως αυτή την ώρα συνεργεία εργάζονται προκειμένου να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση το συντομότερο δυνατό.
xiromeronews.gr
 
Διαβάστηκε 1471 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.