Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018 12:55

Περδικόβρυση Nαυπακτίας – Κρίκελλο Ευρυτανίας με ποδήλατο! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε μια περιοχή που ο θεός της «φέρθηκε» με περίσσια δωρεά και «χάλασε» πολλές τέμπερες του Πράσινου και του Μπλε, βρεθήκαμε τρεις εποχούμενοι «καβαλάρηδες», (ο Κώστας, η Λυδία και ο Σπύρος), να ισορροπούμε πάνω σε δυο τροχούς διανύοντας μια απόσταση περίπου 80 χλμ μέσα σε δυο μέρες.

Η διαδρομή από το χωρίο Περδικόβρυση Αιτωλοακαρνανίας με ενδιάμεσο σταθμό στο τεχνητό Φράγμα – Λίμνη του Εύηνου ποταμού και τελικό προορισμό το Κρίκελλο Ευρυτανίας, ήταν παραπάνω από απίθανη. Οι ηλιόλουστες μέρες σε συνδυασμό με τις τοποθεσίες διαμονής, τα απαράμιλλης ομορφιάς τοπία, άλλα και την εξαίσια παρέα της ομάδας, πάρα τις ανηφορικές και απαιτητικές διαδρομές (αναφέρω τα 2.116 ανύψωσης μέτρα μόνο σε μια μέρα), δημιούργησαν τις προϋπόθεσης για μια μοναδική εξόρμηση που «άφησε» μόνο χαμόγελα…

Υπόσχεση μας, να βρεθούμε σύντομα για το «δεύτερο ημίχρονο»

e-nafpaktia.gr

 

perdikovrisi-krikelo-diadromi (5)

perdikovrisi-krikelo-diadromi (6)

perdikovrisi-krikelo-diadromi (7)

perdikovrisi-krikelo-diadromi (1)

perdikovrisi-krikelo-diadromi (2)

perdikovrisi-krikelo-diadromi (3)

perdikovrisi-krikelo-diadromi (4)

Διαβάστηκε 2827 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018 13:01
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.