Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:35 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 14:39

Συνάντηση Γ. Παπαναστασίου με αθλητές Kick Boxing που διακρίθηκαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου επισκέφθηκαν οι τρείς αθλητές του ΑΣ ΘΗΣΕΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ που διακρίθηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Boxing. Πρόκειται για την Μαριάννα Τσιλίκη που κατέκτησε την 2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Boxing, ο Παντελής Καραδήμα την 3η θέση και η Ρωμαλέα Μεσυνδιανου την 4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου απένειμε τιμητική διάκριση στους πρωταθλητές: «Θέλω να συγχαρώ τους αθλητές για τις μεγάλες και σπουδαίες διακρίσεις που πέτυχαν και κατάφεραν να τιμήσουν το Αγρίνιο. Τα παιδιά μας διέπρεψαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Ιταλία με συμμετοχή αθλητών από όλο τον κόσμο. Η Μαριάννα, η Ρωμαλέα και ο Παντελής απέδειξαν ότι η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά αποδίδουν καρπούς. Συγχαρητήρια αξίζουν και στον προπονητή τους, Νίκο Κακαρέλη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια κάνει μια θεαματική προσπάθεια να αναδείξει το άθλημα και εκπροσωπεί την χώρα με επιτυχία σε διεθνείς διοργανώσεις».

 

Διαβάστηκε 1268 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.