Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:29 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 12:56

Η 2η συνάντηση του Παναιτωλιώτη Γιώργου Γιγκλά με την διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιό Τζένιφερ Χάντσον στο Λος Αντζελες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τον Γιώργο Γιγκλά τον θυμόμαστε από το γεγονός της επικοινωνίας του και της συναντησής του με την διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιό Τζένιφερ Χάντσον στο Λονδίνο πριν μερικούς μήνες (εδώ θα βρείτε το σχετικό άρθρο). Σε εκείνη την συνάντηση η Τζένιφερ τον προσκάλεσε στην Αμερική σε μια συναυλία που θα έδινε στο Λος Αντζελες. Ο Γιώργος κατάφερε και πήγε. Το AgrinioBestOf.gr και η Χρύσα Σπαή συναντήθηκε μαζί του στον φιλόξενο χώρο του AquaTerra και μίλησαν για αυτή του την εμπειρία.

gikglas hatson2018 15

Γιώργο πότε πήγες Αμερική;

Πήγα στο Λος Αντζελες από 22 Ιουνίου εως 10 Ιουλίου. Παρευρέθηκα σε μια συναυλία της Τζένιφερ Χάντσον, στην οποία με είχε προσκαλέσει σε προηγούμενη συναντησή μας και πήγα επίσης και στο “The Voice“ της Αμερικής όπου την είδα από κοντά.

Πως αισθάνθηκε όταν την συνάντησες;

Στην αρχή παρακολούθησα την συναυλία και μετά το τέλος πήγα πίσω από την σκηνή όπου γινόταν ένα πάρτυ με τα άτομα που γνώριζε η ίδια. Εκεί την συνάντησα, με αναγνώρισε, μιλήσαμε και φωτογραφηθήκαμε. Επίσης μου είπε ότι θα ήθελε να έλθει κάποια στιγμή στην Ελλάδα. Της είπα ότι χρειάζομαι δουλειά όταν θα πάω στην Αγγλία και αν ήθελε να την βοηθήσω όταν θα είναι στο «The Voice” εκεί. Μου είπε πολύ ευχαρίστως.

gikglas hatson2018 01

gikglas hatson2018 02

Οπότε επίκειται κάποια συνάντηση και στο Λονδίνο;

Ναι καθότι θα φύγω στις 12 Οκτωβρίου για Λονδίνο και θα την συναντήσω εκεί. Όπου με χρειαστεί στο «The Voice” θα την βοηθήσω.

gikglas hatson2018 04

gikglas hatson2018 05

gikglas hatson2018 06

Μίλησε μας λίγο για την Αμερική

Η Αμερική ήταν πάρα πολύ ωραία και πέρασα πολύ καλά. Υπήρχαν πάρα πολλά τουριστικά μέρη να επισκεφθείς και να δείς πράγματα. Επισκέφθηκα το Λος Αντζελες και το Λας Βέγκας. Στο Λας Βέγκας παρακολούθησα και μια συναυλία της Μαραια Καρει η οποία επίσης μου άρεσε πάρα πολύ. Στην Αμερική φιλοξενήθηκα από φίλους που γνώριζα εδώ και με περιποιήθηκαν πολύ καλά. Είδα πολλά νέα μέρη, παραλίες, συγκροτήματα κλπ

Εμείς οι Ευρωπαίοι διαφέρουμε από τους Αμερικάνους;

Ναι είμαστε διαφορετικοί. Και το κλίμα, και η κουλτούρα, και το φαγητό και ο χαρακτήρας του ανθρώπου είναι διαφορετικός. Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση βέβαια και πρέπει να το αναφέρουμε είναι η μεγάλες αντιθέσεις στις πόλεις που πήγα. Από την μια μεριά έβλεπες τους ανθρώπους που ζούσαν στην χλιδή και από την άλλη τους ανθρώπους που ζούσαν στις παράγκες. Τρομακτική κοινωνική αντίθεση τουλάχιστον στα δικά μου μάτια. Πολύ καλή και εντυπωσιακή η Αμερική αλλά σαν την Ελλάδα μας πουθενά. Φυσικά μιλάω για αυτά που είδα στα μέρη που επισκέφθηκα.

Πιστεύεις ότι τα TALENT SHOW βοηθάνε τους νέους καλλιτέχνες;

Πιστεύω ότι σε βοηθάνε αρκετά για να σε γνωρίσει ο κόσμος. Από εκεί και πέρα τι καριέρα θα κάνει κάποιος εξαρτάται από τον ίδιο. Αν το θέλει πάρα πολύ και αν παλέψει θα πετύχει.

gikglas hatson2018 03

Η γνωριμία με την Τζένιφερ Χάτσον σου άλλαξε την ζωή;

Ναι έχει με έχει αλλάξει πάρα πολύ. Δεν περίμενα να μου συμβούν αυτά τα πράγματα. Να την δω από κοντά δύο φορές και μάλιστα να μου προτείνει εργασία.

gikglas hatson2018 17

Θα ήθελες να ασχοληθείς με την φωνή σου να την καλλιεργήσεις;

Ναι έχω ήδη κάνει τρία χρόνια φωνητική στο Αγρίνιο με δασκάλα και έχω μιλήσει με τον Stevie Mackey ο οποίος είναι Vocal Coach φωνητικής της Τζένιφερ Λόπεζ. Οταν θα ξαναπάω στην Αμερική θα μπορέσω να κάνω μαθήματα μαζί του.

gikglas hatson2018 10

Ευχόμαστε καλό ταξίδι και καλή συνέχεια σε ότι κάνεις

gikglas hatson2018 09

gikglas hatson2018 07

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

 

 

Διαβάστηκε 8093 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2018 22:50
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033