Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:51 μμ
 
wm small
Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 14:39

Βαρούχας για διαιτησία: Όσα έγιναν στο Αγρίνιο είναι για γέλια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πολλά, σοβαρά και αδικαιολόγητα λάθη εντόπισε ο Παναγιώτης Βαρούχας στην απόδοση των διαιτητών και βοηθών των χθεσινών αγώνων της Super League.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας επισήμανε όλα τα λάθη που έγιναν σε Νέα Σμύρνη και Αγρίνιο, ενώ έκανε λόγο για λάθη στους ορισμούς του αρχιδιαιτητή Μέλο Περέιρα και πρόσθεσε πως θα χρειαστεί να γίνουν πολλά για να λειτουργήσει αποτελεσματικά το VAR στην Ελλάδα.

Ανέφερε για το Παναιτωλικός-Λαμία: «Διαιτητής ήταν ο Μανούχος. Όσα έγιναν στο Αγρίνιο είναι για γέλια. Στο 87’ ο Καμαρά πηγαίνει με τον αγκώνα στον Βασιλαντωνόπουλο και δεν δόθηκε επιθετικό φάουλ στη φάση από την οποία ήρθε το 2-1. Το πέναλτι με το χέρι υπέρ της Λαμίας ήταν καθαρό. Αν δείτε τι θέση έχει ο διαιτητής πριν εκτελεστεί το πέναλτι, δεν τη βλέπεις ούτε στο τοπικό. Ο Αντέντζο της Λαμίας φεύγει στην πλάτη του και δεν τον βλέπει ότι μπαίνει πιο γρήγορα στην περιοχή, όπως μπαίνουν και παίκτες του Παναιτωλικού μετά. Ο βοηθός πρέπει να βοηθήσει. Έπρεπε να δώσει επανάληψη, όχι κάρτα την πρώτη φορά αλλά αν επαναληφθεί πρέπει να βγάλει κίτρινη. Στις καθυστερήσεις έβαλε γκολ ο Παναιτωλικός με τον Μαρινάκη. Το γκολ έπρεπε να μετρήσει. Την ώρα που γίνεται η πάσα ο Μαρινάκης είναι σε θέση οφσάιντ, όπως ακουμπά την μπάλα ο παίκτης της Λαμίας, κάνει κακό παίξιμο και η μπάλα πάει σε εκείνον από αντίπαλο. Άρα δεν υπάρχει οφσάιντ».

sport-fm.gr

Διαβάστηκε 1586 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.