Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  9:59 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 22:32

Παναιτωλικός - Λαμία (2-2) (Δηλώσεις Προπονητών) (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέλλας: Δύο χαμένοι βαθμοί για εμάς-πρώτος στόχος η παραμονή

https://www.agrinionews.gr/wp-content/uploads/2018/09/panetolikos_lamia-70-765x510.jpg

Για δυο χαμένους βαθμούς έκανε λόγο ο προπονητής του Παναιτωλικού Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία με τη Λαμία (2-2).  Στάθηκε στα ατομικά λάθη των παικτών του ενώ τόνισε ότι πρώτος στόχος είναι η παραμονή.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι να το βλέπεις. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Ήμασταν νευρικοί. Όταν αποφασίσαμε να παίξουμε καλά, να μην είμαστε φλύαροι, αλλάξαμε την εικόνα μας και προηγηθήκαμε. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πολύ καλά και θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς στη φάση του Μάζουρεκ.

Δεχθήκαμε την ισοφάριση από ένα λάθος στο χώρο του κέντρου και αυτό μας αποσυντόνισε. Προσπαθήσαμε με τις αλλαγές να αλλάξουμε τη ροή του παιχνιδιού και το καταφέραμε. Στο τέλος έγινε έλα λάθος απειρίας. Δε μπορεί στο 94΄να γίνεται ένα τέτοιο λάθος και να δίνεις τη δυνατότητα στον αντίπαλο να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Ο τερματοφύλακάς μας απέκρουσε το πέναλτι και εκεί έχω κάποιες ενστάσεις το τι έχει συμβεί… (σ.σ. αν μπήκε νωρίτερα στην περιοχή ο Αντέτζο που σκόραρε).

Τέτοια παιχνίδια φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο. Για εμάς είναι δυο χαμένοι βαθμοί. Αυτό που με προβληματίζει είναι τα ατομικά λάθη που κάνουμε και στοιχίζουν βαθμούς, ειδικά με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς.

Κάθε χαμένος βαθμός στην  έδρα μας μετράει. Τέτοιες νίκες μπορεί να είναι και διπλές.

Ο Καμαρά και ο Λουσέρο είναι δύο νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα μας και θα βοηθήσουν αλλά θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής.

Ερωτηθείς από το agrinioneww.gr για το στόχο του Παναιτωλικού, που όπως είπε είναι ο ίδιος με της Λαμίας και αν αυτός είναι η παραμονή, είπε:

« Σαν πρώτος στόχος ναι, αυτός είναι».

Π.Κ.

Χάβος: Βρήκαμε τα αποθέματα, ευχαριστώ για την υποδοχή

https://www.agrinionews.gr/wp-content/uploads/2018/09/xavos.jpg

Στα ψυχικά αποθέματα των παικτών του που κατάφεραν να επιστρέψουν δυο φορές στο παιχνίδι στάθηκε ο προπονητής της Λαμίας Μάκης Χάβος μετά την ισοπαλία (2-2) στο Αγρίνιο. Ο Μάκης Χάβος, που χειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Παναιτωλικού,  ενώ ευχαρίστησε θερμά για την  υποδοχή των φιλάθλων.

Αναλυτικά ανέφερε:

« Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι εδώ. Βλέπω γνωστά και οικεία πρόσωπα. Ευχαριστώ για τα τέσσερα χρόνια συνεργασία που είχαμε και ευχαριστώ και τον κόσμο για την υποδοχή. Αυτό είναι αμοιβαίο και το ξέρουν. Αγωνιστικά μπήκαμε καλά, πατούσαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο και είχαμε δύο ευκαιρίες για να προηγηθούμε. Δεχθήκαμε το γκολ από στατική φάση που και αυτή είναι μέσα στο ποδόσφαιρο.
Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος, δείχναμε επηρεασμένοι από το γκολ που δεχθήκαμε. Μετά το εβδομήντα ανεβήκαμε, βοήθησαν και οι αλλαγές και ισοφαρίσαμε. Δεχθήκαμε όμως το δεύτερο γκολ από παιδαριώδες λάθος αλλά βρήκαμε τα αποθέματα να βγούμε μπροστά ξανά και να ισοφαρίσουμε.
Είναι σημαντικό ότι ο Μαστούρ πήρε την ευθύνη του πέναλτι, πέναλτι έχει χάσει και ο Μαραντόνα…».

Ερωτηθείς για τη διαιτησία, απάντησε: «Απαγορεύεται πλέον στους προπονητές να μιλάμε για τη διαιτησία. Κινδυνεύουμε με βαρύτατο πρόστιμο…».

Κληθείς από το agrinionews.gr να σχολιάσει το γεγονός ότι η Λαμία στο καλό της ημίχρονο δεν σκόραρε  ενώ στο κακό της σκόραρε δύο γκολ, είπε: «Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να τα αξιολογήσεις όλα. Αν θυμάστε κα πέρυσι εδώ με τον Παναιτωλικό στο ματς με τον Λεβαδειακό ήμασταν πολύ καλύτεροι και χάσαμε».

Π.Κ.

agrinionews.gr

 

 

 

 

Διαβάστηκε 2057 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 23:20
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.