Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:30 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 22:30

Αγρίνιο: Οι Survivors Κρητικός, Τσίλης, Μουρούτσος ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι μέρες πέρασαν τα δύσκολα τέλειωσαν και οι Survivors έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητα που είχαν πριν την είσοδό τους στο παιχνίδι επιβίωσης. Με αφορμή το 1ο Ευρωπαϊκό τουρνουά Footvolley που έγινε στο Αγρίνιο το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι Survivors βρέθηκαν εκεί και συμμετείχαν στο τουρνουά. Ο Στέλιος Κρητικός ανέλαβε τον ρόλο του οικοδεσπότη της οργάνωσης ενώ ο καλός του φίλος Γιάννης Τσίλης βρέθηκε εκεί για να τον στηρίξει. Το παρεάκι συμπλήρωσε ο Μιχάλης Μουρούτσος ο οποίος συμμετείχε στο τουρνουά με την ελληνική ομάδα.

Οι τρεις τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια του Survivor 2 και έδεσαν από την πρώτη στιγμή. Μπορεί οι εντάσεις και οι καβγάδες να ήταν συχνό φαινόμενο στο νησί του Άγιου Δομίνικου όμως η φιλία τους κατάφερε να παραμείνει αλώβητη στο πέρασμα του χρόνου. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που τους έχουμε συναντήσει μαζί. Ο Στέλιος Κρητικός απόλαυσε τον ρόλο του παρουσιαστή κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Δυστυχώς, η ελληνική ομάδα δεν κατάφερε να φτάσει στο τελικό και το παιχνίδι κρίθηκε ανάμεσα στην Ιταλία και το Ισραήλ με την Ιταλία να κερδίζει και να κατακτά τον 1ο τίτλο Ευρωπαϊκού τουρνουά Footvolley. Στο τουρνουά έδωσε το παρόν και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Τραϊανός Δέλλας.

tlife.gr / Φωτογραφίες NDP

kritikosmouroutsostsilis-1

TRAIANOS_DELAS

MIXALIS_MOYROYTSOS-11

STELIOS_KRITIKOS

Διαβάστηκε 1427 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.