Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 01:56

Η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Δ.Ε. κα Χριστίνα Σταρακά μιλάει για το 1ο Ευρωπαϊκό Τουρνουά Footvolley που έγινε στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκε σήμερα το 1ο Ευρωπαικό Τουρνουά Footvolley που διοργανώθηκε από την Π.Δ.Ε. και τον Παναιτωλικό στον πολύχώρο EMILEON στο Αγρίνιο.

image 01

image 02

Ο τελικός διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής και μετά ακολούθησε το μουσικοχορευτικό show με την Κατερίνα Στικούδη και οι απονομές. Νικήτρια του 1ου Ευρωπαικού Τουρνουά Footvolley που διεξήχθη στην Ελλάδα ήταν η Ιταλία αφού επικράτησε στον τελικό του Ισραήλ. δεύτερο το Ισραήλ και τρίτη η Ολλανδία.

image 03

Οι συμμέχοντες αθλητές και λοιποί παράγοντες έμειναν ευχαριστημένοι από την φιλοξενία, τον χώρο του EMILEON και την όλη διοργάνωση και αφησαν την εντύπωση ότι θα ήθελαν να ξαναρθούν. Από ότι φαίνεται η διοργάνωση αυτή μάλλον τείνει να γίνει θεσμός για την πόλη μας.

image 04

image 41
Ο Στέλιος Κρητικός που έκανε την παρουσίαση των αγώνων και η Χρύσα Σπαή
 

Η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Δ.Ε. κα Χριστίνα Σταρακά βρέθηκε στο EMILEON όπου παρακολούθησε τις τελικές αναμετρήσεις και συμμετείχε στις απονομές των βραβείων. Η Χρύσα Σπαή και το AgrinioBestOf.gr την συνάντησε και μίλησε μαζί της για αυτή την πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του Αγρινίου αθλητική διοργάνωση.

image 44

«Κατ’αρχήν να σας πω πως ξεκίνησε η ιδέα. Όπως έχουμε ξαναπεί η ιδέα ξεκίνησε ένα απόγευμα όπου καθόμασταν για καφέ με τον πρόεδρο του Παναιτωλικού τον κο Μάκη Μπελεβώνη και μού είπε «ότι παρακολούθησε έναν αγώνα Footvolley». Τον ρώτησα «τι είναι αυτό;» Μου είπε ότι «είναι ένα εντελώς καινούργιο άθλημα» και μου έδειξε ένα βίντεο. Ενθουσιαστήκαμε. Πήγαμε και συναντηθήκαμε με τον κον Μαρτσέλο ο οποίος είναι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας του Ελληνικού FootVolley και απο το πουθενά κανονίσαμε να κάνουμε το 1ο Πανευρωπαικό στην χώρα. Δεν εχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Ο Μαρτσέλο με είπε ότι απαραίτητη προυπόθεση είναι να υπάρχει θάλασσα. Φυσικά του απαντήσαμε «στο Αγρίνιο». Αστείο όπως καταλαβαίνεται αλλά όμως ο πολυχώρος EMILEON αντικαθιστά και την καλύτερη παραλία και προσφέρεται για αυτό που έγινε αυτό το διήμερο. Ηταν ένα πολύ μεγάλο γεγονός για την πόλη μας, συμμετείχαν 12 ομάδες, 8 Ευρωπαικές, 4 Ελληνικές. Ηταν μια τέλεια διοργάνωση από τον Παναιτωλικό. Η Π.Δ.Ε. συνδιοργάνωσε σε αυτό και το κάναμε γιατί πιστεύουμε στην προβολή του τοπικού αθλητισμού, πιστεύουμε στην καλλιέργεια και στο αθλητικό ιδεώδες.

image 05

Ο Περιφερειάρχης μας ο αποστόλης Κατσιφάρας από την αρχή έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη όσον αφορά τον αθλητισμό. Το να πιστεύουμε στον τοπικό αθλητισμό αλλά και να συνδιοργανώνουμε με όποιες δυνάμεις μας μπορούμε και να προάγουμε τέτοια γεγονότα. Θέλω να συγχαρώ τον Παναιτωλικό που έδειξε για μια ακόμη φορά ότι δεν είναι στα στενά κλισέ του ποδοσφαίρου, έδειξε τον φιλοεκπαιδευτικό του χαρακτήρα, τόλμησε και έβαλε ένα νέο εντελώς άθλημα το footvolley στο καταστατικό του. Αυτό σημαίνει ότι καθιερώνεται πλέον. Και χαίρομαι πραγματικά που είμαι στην ευχάριστη θέση σαν αιρετή της Π.Δ.Ε. που τολμήσαμε και συνδιοργανώσαμε αυτό το 1ο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα Footvolley στην χώρα μας και μάλιστα εδώ στο Αγρίνιο στο EMILEON.

image 13

Να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές που πρόσφεραν τεράστια βοήθεια για να βγεί τέλεια αυτή η διοργάνωση. Να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές και όλες τις ομάδες που συμμετείχαν. Να συγχαρώ την Ιταλία που ήταν η νικήτρια του Πανευρωπαικού Πρωταθλήματος και να ευχηθώ να είναι μόνο η αρχή. Τα καλύτερα είναι μπροστά. Θα ακολουθήσουν και άλλα τουρνουά είτε σε πανελλαδικό είτε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Είμαι σίγουρη ότι και σε αυτές τις συνδιοργανώσεις θα είμαστε πάντα δίπλα στον Παναιτωλικό, πάντα δίπλα στις ομάδες μας, πάντα δίπλα στον αθλητισμό.»

image 06

image 09

image 12

image 13

image 14

image 24

image 25

image 29

image 30

image 31

image 32

image 42

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

 

Διαβάστηκε 6602 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 03:39
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033