Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  1:50 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 18:39

Έκκληση για βοήθεια κάνει οικογένεια στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια οικογένεια της περιοχής μας κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει καθώς αντιμετωπίζει σημαντικό οικονομικό πρόβλημα.

Πατέρας στην οικογένεια δεν υπάρχει,έφυγε από την ζωή πριν από λίγο καιρό. Η οικογένεια αποτελείται από την μητέρα και τα δυο της παιδιά. Να σημειωθεί ότι υπάρχει μια πενιχρή αναπηρική σύνταξη για το ένα από τα δυο παιδιά από την οποία βγαίνουν μετά βίας τα βασικά. Ο γιος της οικογένειας είναι άνεργος ενώ η κόρη είναι χρήστης ουσιών.

Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα τραγική καθώς χρήματα για το ενοίκιο δεν υπάρχουν ενώ ακόμη και το ρεύμα του διαμερίσματος στο οποίο διαμένουν είναι απλήρωτο για πολύ καιρό. Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος δείχνει μέχρι τώρα κάποια ανοχή στην όλη κατάσταση, κάτι που όμως δεν θα συνεχιστεί για πολύ ακόμη.

Η άτυχη γυναίκα έχει απευθυνθεί παντού, έκανε τα χαρτιά της για τα 5μηνα και όχι μόνο, επισκέφθηκε και ζήτησε βοήθεια σε πολιτικούς, στον Δήμο αλλά βρήκε κλειστές όλες τις πόρτες. Επόμενό της βήμα είναι να μεταβεί στην Αθήνα και να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι η Πολιτεία δεν μπορεί να την βοηθήσει με κανέναν τρόπο.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει με την προσφορά κάποιας εργασίας ή με κάποια οικονομική ενίσχυση ή τρoφίμων ας επικοινωνήσει στα εξής τηλέφωνα:

2641032273 (antenna-star.gr) και στα mail και τα τηλέφωνα του agrinioreport.com

Διαβάστηκε 2868 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.