Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 20:55

Παράταση μέχρι 9 Οκτωβρίου για την Ενεργητική Προστασία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρατείνεται έως τις 09/10/2018 η υποβολή (οριστικοποίηση) των αιτήσεων στήριξης του υπομέτρου 5.1 του Μέτρου 5, του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, που αφορά «Επενδύσεις σε προληπτικά μέτρα που σκοπεύουν στη μείωση των δυσμενών επιπτώσεων πιθανών φυσικών φαινομένων, δυσμενών καιρικών συνθηκών και καταστροφικών συμβάντων».

Η αναφερόμενη παράταση δίνεται σε ανταπόκριση αιτημάτων φορέων, παραγωγών και μελετητικών γραφείων καθώς υπάρχει, αναλογικά,  μεγάλος αριθμός αιτημάτων στήριξης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΠΣΚΕ που δεν έχουν οριστικοποιηθεί.

Επισημαίνεται, ότι το περιορισμένο χρονικό διάστημα της παράτασης, οφείλεται στο χρονοδιάγραμμα εφαρμογής του εν λόγω μέτρου, καθώς σχεδιάζεται η έκδοση νέας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος εντός του 2019.

Υπενθυμίζεται ότι η υλοποίηση του εν λόγω μέτρου του ΠΑΑ έχει εκχωρηθεί από το ΥΠΑΑΤ στον ΕΛ.Γ.Α. και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στήριξης, σύμφωνα με την προηγούμενη παράταση που είχε δοθεί, έληγε στις 18/09/2018.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρείτε ΕΔΩ.

Διαβάστηκε 1877 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.