Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 16:48

Δύο δίμηνες προσλήψεις στον Δήμο Αγρινίου για το νεκροταφείο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκινούν οι αιτήσεις

Ο Δήμος Αγρινίου ανακοίνωσε την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας 2 μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών του Τμήματος Κοιμητηρίων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου για το έτος 2018.

Οι προσλήψεις αφορούν σε δύο άτομα κατηγορίας – κλάδου ΥΕ Εργατών Καθαριότητας Νεκροταφείου (νεκροθάφτες).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλλουν, μαζί με τα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, μέσα σε προθεσμία 8 ημερών, ήτοι από 19-9-2018 έως και 26-9-2018, στον Δήμο Αγρινίου, οδός Χαριλάου Τρικούπη 10, 30100 ΑΓΡΙΝΙΟ, Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, 1ος όροφος (Γραφείο 2). Τηλέφωνο επικοινωνίας 2641360220, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η σχετική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 1934 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.