Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  2:46 πμ
 
wm small
Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 12:43

Ημερίδα για τα αιολικά έργα από την Ένωση Αγρίνιου (Πεμ 27/9/2018 19:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, στις 7:00 το απόγευμα στο Παπαστράτειο Μέγαρο: Ημερίδα για το μεγάλο επενδυτικό σχέδιο των 34 ενεργειακών έργων και τη συμμετοχής των πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας σε αυτά.

Υπό τον κεντρικό συντονισμό του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, οι  Ενεργειακές Κοινότητές  «Ένωση Αγρινίου» και «Ανεμόεσσα Ακαρνανία», έχοντας καταθέσει 34 έργα στην Αιτωλοακαρνανία, συνολικής ισχύος 168Mw, έτοιμες πλέον να προχωρήσουν στην υλοποίηση του μεγάλου επενδυτικού σχεδίου, καλούμε τους Αιτωλοακαρνάνες να παραστούν στην ενημερωτική εκδήλωση-ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, στις 7:00 το απόγευμα στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

Στην εκδήλωση οι πολίτες θα ενημερωθούν για το πώς μπορούν να συμμετάσχουν και να υποβάλουν αιτήσεις εγγραφής στις Ενεργειακές Κοινότητες, ώστε να επωφεληθούν από το όλο καινοτόμο εγχείρημα, το οποίο και στηρίζεται στην αρχή της τοπικότητας.

 

Διαβάστηκε 1763 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα