Το European Footvolley Leuague σε συνεργασία με τo Footvolley Grecce, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Παναιτωλικό, διοργανώνει το 1ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ FOOTVOLLEY στο Emileon στο Αγρίνιο, στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2018.

Θα πάρουν μέρος δώδεκα ομάδες, οκτώ από Ευρωπαϊκές χώρες όπως Γαλλία, Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία κ.ά. καθώς και τέσσερις από την Ελλάδα.

Το Footvolley είναι ένα καινούριο και συνεχώς αναπτυσσόμενο άθλημα, το οποίο συνδυάζει την άσκηση, τη διασκέδαση και την ευεξία. Παίζεται σε γήπεδο με άμμο, παρόμοιο με αυτό του beach volley και οι αθλητές αγωνίζονται με όλα τα μέρη του σώματος εκτός από τα χέρια.

Στην Ελλάδα διεξάγονται τουρνουά Footvolley από το 2001 με μεγάλη επιτυχία. Οι φίλαθλοι έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά διάσημους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, να απολαύσουν το παιχνίδι, να έρθουν κοντά στον αθλητισμό και τα οφέλη του.

Τζιοβάνι, Καστίγιο, Καρεμπέ, Λουσιάνο, Ίβιτς, Οκκάς, Χούτος και άλλοι γνωστοί ποδοσφαιριστές, έχουν αγωνιστεί σε διάφορα τουρνουά που διοργανώθηκαν στην Ελλάδα και αποτέλεσαν πόλο έλξης για το φίλαθλο κοινό.

Τώρα, για πρώτη φορά, θα διεξαχθεί Ευρωπαϊκό Τουρνουά στη χώρα μας, με συμμετοχή κορυφαίων ομάδων και αθλητών, που εγγυώνται την επιτυχία του. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες δραστηριότητες με στόχο τη διασκέδαση του κοινού.

Καλεσμένοι θα είναι οι Χριστίνα ΣταρακάΜάκης ΜπελεβώνηςMarcelo Da CostaΜιχάλης ΜουρούτσοςΣτέλιος Κρητικός και η Κατερίνα Στικούδη.

sinidisi.gr