Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:58 πμ
 
wm small
Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 20:18

Ξάνθη - Παναιτωλικός (1-1) (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέλλας: «Πολύτιμος βαθμός»

Ο Τραϊανός Δέλλας στάθηκε στο πόσο πολύτιμος είναι ο σημερινός βαθμός για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Σίγουρα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για μας, ειδικά όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Ο βαθμός είναι πολύτιμος. Τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ σε μία δύσκολη έδρα απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα».

Ράσταβατς: «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες – Θα στηρίξω τον Ζίβκοβιτς»

Ο προπονητής της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς, αφού τόνισε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, επεσήμανε ότι θα στηρίξει τον τερματοφύλακά του στη δύσκολη αυτή στιγμή.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το παιχνίδι: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Δεν θυμάμαι παιχνίδι που να χουμε κάνει τόσες ευκαιρίες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

Για τις πολλές ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του: «Όλο το ζήτημα του σημερινού παιχνιδιού ήταν ποιος θα βάλει το γκολ. Αυτό μας δυσκόλεψε αρκετά σήμερα και αυτό πρέπει να βελτιώσουμε».

Για το λάθος του Ζίβκοβιτς: «Φυσικά και θα στηρίξω τον Ζίβκοβιτς. Μας έχει φέρει πολύτιμους βαθμούς στο παρελθόν. Θα τον στηρίξω όπως και τους άλλους παίκτες».

sdna.gr

 

Διαβάστηκε 1429 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.