Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  12:28 πμ
 
wm small
Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 14:30

Χωρίς Μελιόπουλο, Μπρίτο και Τζουρίτσκοβιτς με Παναιτωλικό η Ξάνθη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ξάνθη ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στα Πηγάδια (16/9, 17:00), από την οποία απουσιάζουν τα ονόματα των τραυματιών Μπρίτο και Μελιόπουλου, όπως και του τιμωρημένου Ντουρίτσκοβιτς.

Το πρωινό του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Ακριτών για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στα Πηγάδια.

Η ξανθιώτικη ομάδα στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι της θα παλέψει για την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, δίχως τη βοήθεια των Μπρίτο και Μελιόπουλου, που δεν προπονήθηκαν όλη την εβδομάδα λόγω τραυματισμού, καθώς και του Ντουρίτσκοβιτς, που αποβλήθηκε κόντρα στον Ατρόμητο στη 2η αγωνιστική.

Ο Μίλαν Ράσταβατς ανακοίνωσε μετά την προπόνηση την αποστολή για το παιχνίδι με τους Αγρινιώτες, την οποία απαρτίζουν οι εξής: Ζίβκοβιτς, Σταθάκης, Μπαξεβανίδης, Συλλά, Κασάδο, Λισγάρας, Φλίσκας, Αλμέιδα, Θυμιάνης, Καμαρά, Ντε Λούκας, Σαρπόνγκ, Κοβάσεβιτς, Κίκε, Σουλεϊμάν, Καντά, Κάστρο, Γέντρισεκ, Μελισσόπουλος, Φασίδης.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1673 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.