Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:11 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 18:13

Θέσεις εργασίας σε γνωστή αλυσίδα Super Market

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ζητούνται άτομα για μόνιμη μετεγκατάσταση εκτός Νομού – Που θα στείλετε βιογραφικό

Μεγάλη εταιρεία στο χώρο του λιανεμπορίου, που λειτουργεί υποκαταστήματα γνωστής αλυσίδας super market, με το σύστημα της δικαιόχρησης, αναζητά ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ SUPER MARKETγια τα καταστήματά της σε τουριστικούς προορισμούς.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι πρέπει να ενδιαφέρονται για μόνιμη μετεγκατάσταση εκτός Αιτωλοακαρνανίας και θα διαμένουν σε κατάλυμα που παρέχει η εταιρεία.

Απαραίτητα προσόντα:

  • Απόφοιτοι Γυμνασίου.
  • Επιθυμητή η προϋπηρεσία σε super market.
  • Οι κατάλληλοι υποψήφιοι πρέπει να είναι δυναμικοί, να έχουν όρεξη για δουλειά και να τους αρέσει η επικοινωνία και η επαφή με τους πελάτες.
  • Ιδιόκτητο μεταφορικό μέσο για τις προσωπικές τους μετακινήσεις.

Η εταιρεία προσφέρει μόνιμη πλήρη απασχόληση σε ένα δυναμικό και αναπτυσσόμενο περιβάλλον, με άριστες συνθήκες απασχόλησης και ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6942 053596 ή να αποστείλουν βιογραφικό στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για καθορισμό ραντεβού στην περιοχή του Αγρινίου.


Περισσότερες θέσεις εργασίας για το Αγρίνιο και το Νομό μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί από το πρωί της Παρασκευής (14/9) σε όλα τα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 2338 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία