Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:40 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 15:52

Μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας από το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

   Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου γνωστοποιεί ότι στις 5/9/2018 ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας σε 12 ενήλικες, τα οποία είχαν ξεκινήσει από το Μάιο 2018, κατόπιν ανοιχτής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και αφορούσαν στην προετοιμασία τους από την Παιδαγωγό του Κέντρου Κοινότητας προκειμένου να συμμετάσχουν στις εξετάσεις για απόκτηση τίτλου απολυτηρίου Δημοτικού.

  Οι ενήλικες την Πέμπτη  6/9/2018 υποβλήθηκαν σε ειδικές εξετάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 9,  παρ. 4 του Π.Δ. 79/2017, από την εξεταστική επιτροπή που συγκροτήθηκε από το αρμόδιο σχολείο και κρίθηκαν άξιοι απόκτησης τίτλου απολυτηρίου Δημοτικού παρουσιάζοντας πολύ καλές επιδόσεις. Στη συνέχεια, ενημερώθηκαν από το Κέντρο Κοινότητας για τη λειτουργία του Εσπερινού Γυμνασίου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου στο οποίο και παραπέμφθηκαν για εγγραφή για να συνεχίσουν τη φοίτησή τους.

Το Κέντρο Κοινότητας θα ήθελε να συγχαρεί τους επιτυχόντες και να τους ευχαριστήσει για τη γόνιμη συμμετοχή αλλά και για την άψογη συνεργασία τους  καθ’ όλη τη διάρκεια των μαθημάτων, καθώς και όσους συνέβαλαν στην επίτευξη αυτής της προσπάθειας.

   Στο επόμενο διάστημα θα συσταθούν εκ νέου τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας σε ενήλικες, κατόπιν ανοιχτής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, προκειμένου να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις για απόκτηση τίτλου απολυτηρίου Δημοτικού.

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου λειτουργεί στο πλαίσιο του ‘’Επιχειρησιακού Προγράμματος 2014-2020’’ με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία είναι στη διάθεση των δημοτών από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00π.μ-16:00μ.μ.

Διεύθυνση: Σταυροπούλου 31 (Ραδιομέγαρο)

Τηλ: 2631363417 Fax: 2631363420

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Διαβάστηκε 1653 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.