Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  6:26 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 14:30

ΚΕΕΛΠΝΟ: Προσλήψεις 1.576 υπαλλήλων σε 31 ειδικότητες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με 1.576 συμβασιούχους θα ενισχυθεί το ΚΕΕΛΠΝΟ σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Οι προσλήψεις θα γίνουν να μπορέσει να υλοποιηθεί πρόγραμμα για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των προσφύγων και μεταναστών, με φορέα υλοποίησης το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Για το αναγκαίο προσωπικό προς υλοποίηση του έργου συνάπτεται σύμβαση εργασίας μεταξύ του ΚΕΕΛΠΝΟ και του κάθε προσώπου, με διάρκεια έως δεκαοκτώ (18) μήνες ως και δυνατότητα παράτασης έως έξι (6) μήνες. Με τα πρόσωπα της κατηγορίας ΠΕ Νομικών, εφόσον έχουν την δικηγορική ιδιότητα, συνάπτεται σύμβαση έργου. Η διάθεση του προσωπικού σε τρίτους φορείς εκτός του ΚΕΕΛΠΝΟ, γίνεται με προγραμματική σύμβαση μεταξύ του ΚΕΕΛΠΝΟ και του αντίστοιχου νομικού προσώπου, που συνάπτεται από τους νομίμους εκπροσώπους τους, δυνάμει αποφάσεων των οργάνων Διοίκησης. Στην εν λόγω προγραμματική σύμβαση καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις διάθεσης του προσωπικού ιδιαίτερα η περιγραφή του ρόλου τους εντός των δημοσίων δομών.

Τα έργα του προγράμματος:

Παρεμβάσεις δημόσιας υγείας, λειτουργία συστήματος επιδημιολογικής επιτήρησης, συντονισμός εμβολιασμών στον εν λόγω πληθυσμό και εκτίμηση των συνθηκών υγιεινής των χώρων διαμονής των προσφύγων. Ως παρεμβάσεις δημόσιας υγείας νοούνται οι δράσεις που κρίνονται απαραίτητες για την πρόληψη εμφάνισης λοιμωδών και μη νοσημάτων.

Ενίσχυση των δομών του δημόσιου συστήματος υγείας, που περιλαμβάνει την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού δομών που ανήκουν στο δημόσιο σύστημα παροχής πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας φροντίδας υγείας στους τομείς της παιδιατρικής, της γυναικολογίας – μαιευτικής, της νοσηλευτικής και της ψυχικής υγείας, τη σύσταση και λειτουργία γραφείου υποδοχής και ενημέρωσης προσφύγων και μεταναστών στις δομές υγείας, την πρόσληψη διασωστών για την ενίσχυση των τομέων του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) που έχουν επιβαρυνθεί με διακομιδές λόγω της προσφυγικής κρίσης.

Επιλογή υποψηφίων

Οι υποψήφιοι κατατάσσονται σε πίνακες κατά κλάδο ή ειδικότητα με βάση τα κριτήρια και προσόντα. Ως εμπειρία νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα ή άσκηση επαγγέλματος σε καθήκοντα ή έργα συναφή με το γνωστικό αντικείμενο του τίτλου σπουδών ή με το αντικείμενο της προς πλήρωση θέσης, μετά την απόκτηση του βασικού τίτλου σπουδών με τον οποίο ο υποψήφιος μετέχει στη διαγωνιστική διαδικασία και κατά τις περιπτώσεις για τις οποίες απαιτείται άδεια/βεβαίωση άσκησης επαγγέλματος, μετά τη λήψη της άδειας.

Ως τίτλος σπουδών νοείται ο εκάστοτε απαιτούμενος από την ανακοίνωση. Ως εμπειρία στους ιατρούς δεν λαμβάνεται υπόψη ο υποχρεωτικός χρόνος εκπαίδευσής τους για την απόκτηση ειδικότητας. Στη διαγωνιστική διαδικασία των προσώπων δύνανται να συμμετέχουν και αλλοδαποί, υπήκοοι τρίτων χωρών εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εφόσον διαθέτουν νομιμοποιητικά έγγραφα διαμονής που τους παρέχουν πρόσβαση στην αγορά εργασίας.

Πίνακες με την κατανομή των θέσεων

 




ΑΠΟΦΑΣΗ

aftodioikisi.gr

Διαβάστηκε 2106 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.