Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 13:13

Ο Δήμος Αγρινίου συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα καθαρισμού της γης (Σαβ 15/9/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Καθαρισμού της Γης, το Σάββατο 15 Σεπτέμβρη, περισσότερες  από 100 χώρες ενώνουν  τις δυνάμεις τους για να φροντίσουν και να καθαρίσουν, την ίδια μέρα, περιοχές σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Την ημέρα εκείνη, σε συνεργασία με συλλόγους και εθελοντικές ομάδες, θα στείλουμε το δικό μας περιβαλλοντικό μήνυμα με δράσεις καθαρισμού ακτών σε συνδυασμό με μεγάλη δράση για τον περιορισμό του πλαστικού μιας χρήσης που τόσα προβλήματα προκαλεί όταν απορρίπτεται στο φυσικό περιβάλλον. 

Ο Δήμος Αγρινίου συμμετέχει με την Ακτίνα Εθελοντισμού σε αυτή την μεγάλη εκστρατεία αναλαμβάνοντας δραστηριότητα σε τρία σημεία της λίμνης Τριχωνίδας:

Στις 9.30π.μ  στη θέση ΑΜΠΑΡΙΑ ξεκινά η δράση σε συνεργασία με την  Δημοτική Κοινότητα Καινούργιου, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καινούργιου, Τ.Ο.Ε.Β .Καινούργιου, ΠΑΟΚ Καινούργιου «ΔΟΞΑ»,  Κτηνοτροφικό Σύλλογο «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»,  Σύλλογο Παλαιμάχων «ΔΟΞΑΣ» Καινούργιου, Πολιτιστικό και Αθλητικό Όμιλος «ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΕΣ»,  Αθλητικό όμιλο Καινούργιου «Ο ΑΠΟΛΛΩΝ», την  Αθλητική ένωση Καινούργιου  και το ΚΑΠΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ.

Συμμετέχουν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  1ου  Δημοτικού Σχολείου Καινούργιου, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ου  Δημοτικού  Σχολείου  Καινούργιου και ο  Σύλλογος Γονέων Και Κηδεμόνων Γυμνάσιου Καινούργιου.  

Στην μεγάλη πρωτοβουλία συμμετέχει ακόμη η  Δημοτική Κοινότητα  Παναιτωλίου με τον  Πολιτιστικό Σύλλογο Παναιτωλιου «Χ.ΚΑΠΡΑΛΟΣ», Λαογραφικό και Χορευτικό Σύλλογος «ΑΙΤΩΛΟΣ», η Ένωση Γυναικών Παναιτωλιου «ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ», ο Ιππικός όμιλος Παναιτωλίου και ο Σύλλογος Εθελοντών Παναιτωλιου «Ο ΦΑΡΟΣ»

Στις 8.30 πμ θα ξεκινήσει η δράση στην παραλίμνια ακτή  Παντάνασσας με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΠΥΓΜΑΙΟΣ Ο ΤΡΙΧΩΝΙΟΣ»,

του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού  Συλλόγου  «ΧΡΥΣΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ» Παντάνασσας.

Στις 10.30π.μ. ξεκινά η δράση στην παραλία Μούρτου από την

Αδελφότητα  των Απανταχού  Καψοραχιτων Παλαιοχωριτών Μακρυνείας   «ΟΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ».

Η μεταφορά των εθελοντών στα τρία σημεία δράσης θα γίνει με προσφορά  του Αστικού ΚΤΕΛ.

 

Διαβάστηκε 1930 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 17:37
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.