Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 16:37

Εγγραφές και προπονήσεις στα τμήματα κανόε-καγιάκ και ιστιοπλοΐας του Ν.Ο.Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από τη Δευτέρα 10/6 ξεκίνησαν οι προπονήσεις της παιδικής ομάδας (από 8 ετών και άνω) CANOE KAYAK του Ναυτικού Ομίλου στο Μεσολόγγι και συγκεκριμένα στην λιμνοθάλασσα της Κλείσοβας.

Πληροφορίες- εγγραφές στα τηλ 6987488991- 2631026970
email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. site : nommes.gr

Με την ευγενική παραχώρηση δύο σκαφών optimist από τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στη Ναύπακτο, για τις ανάγκες λειτουργίας του τμήματος ιστιοπλοΐας τριγώνου, ο ΝΟΜ έχει πλέον πέντε αξιόπλοα σκάφη optimist και θα συνεργασθεί με τα Εκπαιδευτήρια Πάνου, τα οποία από τον Σεπτέμβριο του 2017 δέχονται μαθητές από το Μεσολόγγι και την ευρύτερη περιοχή, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αποκτήσουν Γνώσεις, Δεξιότητες και Αξίες μέσα από σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθοδολογίες.

Τα μαθήματα του τμήματος ιστιοπλοΐας OPTIMIST για παιδιά ηλικίας 7 ετών και άνω ξεκινήσουν στις 15/9 και θα γίνονται κάθε Σ/Κ στο λιμάνι Μεσολογγίου.
Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να φέρουν τα παιδιά τους μπορούν μα επικοινωνήσουν στα τηλ 6931036454 – 2631026970 & email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. site : nommes.gr .

ΟΤΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΈΠΕΙ, ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΉΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ  ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 1496 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.