Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 16:35

Σεμινάριο αυτοάμυνας στον Ηρακλή Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σεμινάριο αυτοάμυνας στον Ηρακλή Αγρινίου με τον Βασιλειάδη Κωνσταντίνο, επικεφαλής του συστήματος αυτοάμυνας Street Tactics και τρεις φόρες παγκόσμιο πρωταθλητή 2002/2003/2004 της W.P.K.A στην αυτοάμυνα, διοργανώνει ο Γιώργος Καψιμάλης.

Το Street Tactics είναι μάχη επαφής και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συστήματα αυτοάμυνας που προσφέρονται στην εποχή μας.

Απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, βάρους, ύψους, φυσικής κατάστασης και διδάσκει πως να αποφεύγονται, άλλα και να αντιμετωπίζονται όλες οι μορφές βίας.

Το Street Tactics είναι η παροχή λύσεων αυτοάμυνας σε ένα ευρύτερο φάσμα, όπως πολίτες( άνδρες, γυναίκες, παιδιά), στρατός, αστυνομία, συνοδοί υψηλών προσώπων κ.τ.λ

Το σεμινάριο θα γίνει στον Ηρακλή Αγρινίου στην Μηχαλακαία 30, το Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου.

Όπως δηλώνει ο Καψιμάλης Γιώργος το σεμινάριο αυτό είναι μια αρχή σεμιναρίων που θα γίνουν στο Αγρίνιο πάνω στο συγκεκριμένο σύστημα αυτοάμυνας ( Street Tactics ) καθώς ο προπονητής θα έχει τα δικαιώματα του συστήματος αυτού στο νόμο Αιτωλοακαρνανίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Σεμινάριο καθώς και για συμμετοχές στον διοργανωτή του Σεμιναρίου:

Καψιμάλης Γιώργο στα τηλέφωνα 6945990326 και 2641054031

Διαβάστηκε 1498 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.