Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:52 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 10:21

Το χωράφι έγινε γήπεδο στον Άγιο Κωνσταντίνο! [HDvideo]

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

γήπεδο αγίου κωνσταντίνουΟλοκληρώθηκε η ανακατασκευή του γηπέδου του Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο. Το γήπεδο, που για δεκαετίες ήταν ουσιαστικά χωράφι ανακατασκευάστηκε, μέσα από την εργολαβία προϋπολογισμού 700.000 ευρώ που προώθησε ο δήμος Αγρινίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανακαινίστηκαν πλήρως τα αποδυτήρια που βρίσκονται κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου συνολικής, επιφάνειας περίπου 200 m2. Στον αγωνιστικό χώρο τοποθετήθηκε νέος τεχνητός χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς. Στο νότιο τμήμα του γηπέδου κατασκευάστηκε νέα περίφραξη, ενώ εσωτερικά του γηπέδου, και ειδικότερα στο βόρειο και δυτικό τμήμα, κατασκευάστηκε περίφραξη μέσου ύψους 1,60 m. Τέλος εγκαταστάθηκαν πυλώνες φωτισμού στον αγωνιστικό χώρο

Η εικόνα του χθεςΑξίζει να σημειωθεί ότι από τη δεκαετία του 1980 που κατασκευάστηκε μέχρι χθες, το γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου ήταν χωμάτινο, τα αποδυτήρια βρίσκονται σε τριτκοσμική κατάσταση και γενικά η εικόνα του γηπέδου θύμιζε σεληνιακό τοπίο… Δικαίως οι κάτοικοι του Αγίου Κωνσταντίνου αλλά και τα σωματεία που χρησιμοποιούν το γήπεδο, όπως η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου ή ο ΠΑΟ Αγρινίου, μιλούσαν για κοροϊδία και για κούφιες υποσχέσεις πως το γήπεδο θα εκσυγχρονιστεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι πρόσφατα με αφορμή την ανακατασκευή του γηπέδου ο ΠΑΟ Αγρινίου εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας τη Δημοτική Αρχή Αγρινίου και δίνοντας ραντεβού στα εγκαίνια του γηπέδου, που θα γίνουν το προσεχές διάστημα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αυτές τις μέρες γίνεται η εγκατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου και φαίνεται ότι ένα όνειρο πολλών ετών παίρνει σάρκα και οστά. Η κοροϊδία τόσων χρόνων παίρνει τέλος.
Ο ΠΑΟ Αγρινίου θέλει να ευχαριστήσει τη Δημοτική Αρχή και ειδικά το Δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου και τον Αντιδήμαρχο Νίκο Γκρίζη για τη συνέπεια των λόγων τους, για το διαρκές ενδιαφέρον τους αλλά και για τη συνεχή παρουσία τους κατά την κατασκευή του έργου. Ραντεβού στα εγκαίνια του γηπέδου.

βίντεο Ανδρέας Κουτσοθανάσης

agrinioculture.gr

 

Διαβάστηκε 3123 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 10:21
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.