Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:31 πμ
 
wm small
Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 20:10

Επίσκεψη γεμάτη συμβολισμούς! Παναιτωλικός και ΑΜΦΙΓΑΛ μοιράζονται το κοινό όραμα για την Αιτωλοακαρνανία που θέλουμε και που μας αξίζει.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ήταν μια όμορφη γιορτή. Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναιτωλικός, τα στελέχη της ομάδας, το τεχνικό επιτελείο και το ποδοσφαιρικό τμήμα, επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί την ΑΜΦΙΓΑΛ και δήλωσαν εντυπωσιασμένοι τόσο απ’ την υποδομή όσο και απ’ τα προϊόντα που είχαν την ευκαιρία να γευτούν και να γνωρίσουν, έχοντας πριν ενημερωθεί για τη διαδικασία παραγωγής και το πώς ένα κυρίαρχο προϊόν που μέχρι πρότινος κατευθύνονταν σε μονάδες όμορων κυρίως νομών, μετατρέπεται πλέον στο ισχυρό brand name για την Αιτωλοακαρνανία και σε μοχλό ανάπτυξης για την τοπική οικονομία.

Την ομάδα του Παναιτωλικού υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΑΜΦΙΓΑΛ κ. Θωμάς Κουτσουπιάς, ο διευθυντής κ. Γιώργος Τουμπής, τα διοικητικά στελέχη και οι εργαζόμενοι, εμφανώς ικανοποιημένοι απ’ την επίσκεψη και κυρίως απ’ τη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί, η οποία και έχει βαθιές ρίζες, αφού, όπως εξήγησε ο κ. Κουτσουπιάς, Παναιτωλικός και Ένωση Αγρινίου είχαν ανέκαθεν παράλληλες διαδρομές, ως οι δυο φορείς που με θετικό πρόσημο προέβαλαν τον τόπο.

Δείτε το βίντεο:

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι επισημάνσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ κ. Θωμά Σπύρου, ο οποίος δεν παρέλειψε να εκφράσει το θαυμασμό του για τα όσα προηγουμένως είχε δει, κατά την ξενάγηση στους χώρους του εργοστασίου και στη γραμμή παραγωγής, από την υπεύθυνη παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου κα. Πηνελόπη Σιδηρά.

Συμβολικά ο κ. Σπύρου χάρισε μια φανέλα της ομάδας με το λογότυπο της ΑΜΦΙΓΑΛ στον κ. Κουτσουπιά. Υπενθυμίζουμε ότι η   ΑΜΦΙΓΑΛ ΑΕ είναι επίσημος χορηγός της ομάδας μας την περίοδο 2018-2019.

Παράλληλα, ο προπονητής κ. Τραϊανος Δέλλας και το σύνολο των ποδοσφαιριστών, υπέγραψαν αναμνηστική φανέλα της ΑΜΦΙΓΑΛ και μπάλες ποδοσφαίρου. Στην όλη εκδήλωση, δεν έλειψαν τα πειράγματα μεταξύ ποδοσφαιριστών και εργαζομένων, αλλά και οι εκατέρωθεν ευχές για καλή πορεία στο διάστημα που ακολουθεί, σύμφωνα με τους στόχους που έχει θέσει η κάθε πλευρά, κοινός παρονομαστής των οποίων, όπως με έμφαση επισημάνθηκε, είναι το όραμα για ανάπτυξη της περιοχής.

 

Διαβάστηκε 1572 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.