Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:26 μμ
 
wm small
Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 13:15

1ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ FOOTVOLLEY στο EMILEON (Σ/Κ 22-23/9/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ σε συνεργασία με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και την «Footvolley Greece 2001», διοργανώνει το 1ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ FOOTVOLLEY στο Emileon, στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2018. Θα πάρουν μέρος δεκαέξι (12) ομάδες, δέκα (8) από Ευρωπαϊκές χώρες όπως Γαλλία, Αγγλίας, Ισπανία κλπ. και έξι (4) από την Ελλάδα.

Το Footvolley είναι ένα καινούριο και συνεχώς αναπτυσσόμενο άθλημα, το οποίο συνδυάζει την άσκηση, τη διασκέδαση και την ευεξία. Παίζεται σε γήπεδο με άμμο, παρόμοιο με αυτό του beach volley και οι αθλητές αγωνίζονται με όλα τα μέρη του σώματος εκτός από τα χέρια. Δείτε video από πρόσφατες διοργανώσεις στην Πορτογαλία και την Αυστρία.

Στην Ελλάδα διεξάγονται τουρνουά Footvolley από το 2001 με μεγάλη επιτυχία. Οι φίλαθλοι έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά διάσημους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, να απολαύσουν το παιχνίδι, να έρθουν κοντά στον αθλητισμό και τα οφέλη του.

Giovanni, Castillo, Elias, Carembeu, Luciano, Bermudew, Ivic, Οκκάς, Χούτος και άλλοι γνωστοί ποδοσφαιριστές, έχουν αγωνιστεί σε διάφορα τουρνουά που διοργανώθηκαν στην Ελλάδα και αποτέλεσαν πόλο έλξης για το φίλαθλο κοινό.

Τώρα, για πρώτη φορά, θα διεξαχθεί Ευρωπαϊκό Τουρνουά στη χώρα μας, με συμμετοχή κορυφαίων ομάδων και αθλητών, που εγγυώνται την επιτυχία του. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες δραστηριότητες με στόχο τη διασκέδαση του κοινού.

Διάθεση του χώρου αναψυχής και διασκέδασης του Emileon. Πάρτι καλωσορίσματος, λειτουργία bar, Vip περιοχής, παρουσία Djs και παρουσιαστή, διαγωνισμοί για τους θεατές, εκθέσεις προώθησης, χορευτές κ.α.

 

Διαβάστηκε 1437 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.