Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:50 μμ
 
wm small
Κυριακή, 09 Σεπτεμβρίου 2018 22:35

Εντυπωσίασαν οι Ιππικοί αγώνες στη ΒΟΝΙΤΣΑ | ΦΩΤΟ: Στέλλα Λιάπη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ο Ιππικός Όμιλος Βόνιτσας διοργάνωσε με επιτυχία τους 10ους Ιππικούς αγώνες και την 18η έκθεση Γιωργαλίδικων αλόγων, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018, το πρωί, στη παραλία Σάλτινη στη Βόνιτσα.
 
Ο κόσμος που παρακολούθησε τους αγώνες ήταν αρκετός και οι οποίοι θαύμασαν τα άλογα και καταχειροκρότησαν τους αναβάτες.........
 
Οι νικητές των κατηγοριών: 
Α.-Νικητές Αναβάτες Αρσενικών Γιωργαλίδικων αλόγων: 1.-Μασούρας Κωνσταντίνος από Βόνιτσα, 2.-Γιαννιώτης Σπύρος από Βόνιτσα και 3.-Σύρπης  Στέλιος από Λάρισα.  
Β.-Νικητές Αναβάτες θηλυκών Γιωργαλίδικων αλόγων: 1.-Αποστολάκης Θεόφιλος από Κρήτη, 2.-Λύρος Κωνσταντίνος από Αγρινιο και 3.-Ράπτης Γιώργος από Βόνιτσα. 
 
Θερμά Συγχαρητήρια αξίζουν στο διοικητικό συμβούλιο του Ιππικού Ομίλου Βόνιτσας για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.....
 
 

Διαβάστηκε 1846 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.